ελεονωρα ζουγανελη

Η τραγουδίστρια από τότε που έγινε διάσημη στο ευρύτερο κοινό έχει κάνει αρκετές αλλαγές στην εμφάνισή της, αλλά αυτή τη φορά η αλλαγή είναι θεαματική!

Όπως κάθε περήφανος πατέρας για την κόρη του....

Θέλει να περνά περισσότερο χρόνο με...

Οκ… αφού έφτασε στο σημείο να πει και την...

Με μια selfie αποφάσισε να καλημερίσει τους διαδικτυακούς της φίλους η τραγουδίστρια και φυσικά η εν λόγω  φωτογραφία έκανε πάταγο!

Μπορεί να έχουμε συνηθίσει την Ελεωνόρα Ζουγανέλη χυμώδη και πληθωρική, ωστόσο η εικόνα αυτή μάλλον ανήκει στο παρελθόν!

Απίστευτο κι όμως συνέβη!

 

Η αγαπημένη τραγουδίστρια, σε πρόσφατη συνέντευξή της, παραδέχθηκε ότι έχει παραξηγηθεί πολλές φορές, λόγω της εμφάνισής της...

Οι φετινές παραστάσεις της Ελεωνόρας Ζουγανέλη στο ANODOS LIVE STAGE, ξεκίνησαν...

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη πακετάρει τραγούδια και με τη βοήθεια των φίλων της μουσικών ξεκινάει. “Μετακόμιση τώρα” σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη πακετάρει τραγούδια και με τη βοήθεια των φίλων της μουσικών ξεκινάει. “Μετακόμιση τώρα” σε ολόκληρη την Ελλάδα

Ο Γιάννης Ζουγανέλης είναι υπερήφανος για την επιτυχία της κόρης του, αλλά αυτό που τονίζει είναι πως τα κατάφερε μόνη της. 

To M. Σάββατο στη 01:30, tospirto.net παρουσιάζει την 

H Ελεονώρα Ζουγανέλη συνεργάζεται με τον Κώστα Λειβαδά και το αποτέλεσμα είναι ικανοποιητικό!

Η γνωστή τραγουδίστρια Ελεονώρα Ζουγανέλη έδωσε μία συνέντευξη στο περιοδικό  Elle και μίλησε για τις σχέσεις.

 Σε μια πρόσφατη συνέντευξη της η Ελεονώρα Ζουγανέλη μίλησε για τα μέσα μαζικής ενημέρωσης :

Η γνωστή και ταλαντούχα Ελεονώρα Ζουγανέλη έκανε κάποιες εμφανίσεις στο εξωτερικό και επιστρέφει ξανά στην Αθήνα.

Οι δύο τραγουδίστριες εμφανίστηκαν στην Κέρκυρα και σύμφωνα με την επιστολή των εκπροσώπων τους, σε άθλιες συνθήκες εξαιτίας του κρύου.

Η Ελεονώρα Ζουγανέλη τραγουδάει κομμάτι των συνεργατών της Νατάσσας Μποφίλιου και το αποτέλεσμα δεν μπορεί, παρά να είναι άρτιο! 

Η γνωστή τραγουδίστρια Ελεωνόρα Ζουγανέλη, έχει εμμονή με τα μαλλιά της. Βαριέται εύκολα και "ξεσπά" σε αυτά!

Όπως εξομολογείται η παρουσιάστρια στο bolg της στο queen.gr, η γνωριμία της με ένα 14χρονο ετοιμοθάνατο αγόρι, χτυπημένο από την επάρατο, τη συντάραξε τόσο που έπαψε να πιστεύει!

«ήταν μια πρόταση που μου έγινε "στον αέρα", σχεδόν δεν ολοκληρώθηκε. Δεν έχω αρνηθεί δηλαδή, αλλά δεν θα το έκανα το μιούζικαλ, γιατί είμαι σε μια διαφορετική πορεία. Δεν θα κόλλαγε αυτή τη στιγμή. Κάνω ήδη πολλά σαν τραγουδίστρια και δεν θα ήθελα να μπλέξω με κάτι τόσο διαφορετικό»

2015 athenstimeout.gr All rights reserved