κατερινα ζαριφη

Η Ελένη δεν δίστασε να πει το παράπονό της στην Κατερίνα Ζαρίφη.Ποιο είναι αυτό; Εδώ και καιρό της έχει πει ότι θα ήθελε...

Μαζί με το καλοκαίρι έρχεται και ο γάμος της...

Όλα όσα δήλωσε η παρουσιάστρια...

Στην έναρξη της εκπομπής της Ελένης, σήμερα η Κατερίνα Ζαρίδη αποχώρησε για λίγο. Η Ελένη Μενεγάκη που παρατηρεί τους συνεργάτες της, της άρεσε πολ

Με αφορμή την έρευνα Γκουντάρα, η Ελένη Μενεγάκη ρώτησε την Κατερίνα Ζαρίφη πως ήταν η πρώτη νύχτα με τον Γιάννη της!«Ωραία!

Χθες, στη μαγνητοσκοπημένη εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, έσπασαν ένα ρόδι και άνοιξαν σαμπάνια για να μπει καλά η χρονιά. Όλοι ήπιαν σαμπάνια εκτός

Μια διαφορετική καλημέρα....

Όλα όσα εξομολογήθηκε...

H Κατερίνα Ζαρίφη… αποκαλύπτει πόσο μισθό παίρνει στην τηλεόραση!

Πότε πρόλαβε και αδυνάτισε κι άλλο;

Ήταν κάτι που ήθελε ή τη στεναχώρησε;

Οι υπεύθυνοι του Alpha, σύμφωνα με έντονη φημολογία των τελευταίων ημερών, σκέφτονται να προχωρήσουν σε κάποιες βασικές αλλαγές στο κανάλι για να βελτιώσουν ακόμα περισσότερο την εικόνα του!

Οι δυο τους έχουν μαζί εκπομπή στο ραδιόφωνο και όπως καταλαβαίνουμε από την προκλητική φωτογραφία, η οικειότητα μεταξύ τους είναι κάτι παραπάνω από αρκετή!

Πλήρως ανανεωμένη και εντυπωσιακή εμφανίστηκε η Κατερίνα Ζαρίφη στη σημερινή εκπομπή!

Μπορεί η παρουσιάστρια να μην έχει κανένα κόμπλεξ να τσαλακωθεί μπροστά στο φακό, αλλά μάλλον η εν λόγω φωτογραφία προκαλεί λίγο... τρόμο!

Η Ελένη Μενεγάκη είναι λάτρης των social media και δεν παραλείπει κατά τη διάρκεια της εκπομπής να ανεβάζει διάφορες φωτογραφίες από το πλατο! Όπως την παρακάτω ας πούμε!

Γιατί δεν έχει ανέβει ακόμα τα σκαλιά της εκκλησίας;

Μία λύση για να ανέβουν τα νούμερα στο "Σπίτι μου, Σπιτάκι μου" ψάχνουν οι υπεύθυνοι του καναλιού και φαίνεται ότι η Κατερίνα Ζαρίφη είναι αυτή!

Ποια η σχέση τους μετά από τόσα χρόνια συνεργασίας;

Προσπαθεί ακόμα να ξεπεράσει...

Η παρουσιάστρια δεν έζησε και το καλύτερο καλοκαίρι της ζωής της, αφού έχασε τον αγαπημένο της πατέρα και για το λόγο αυτό θέλησε να ανανεωθεί όσο μπορεί για τη νέα τηλεοπτική σεζόν!

Τι είπε στον αέρα της εκπομπής '' Με το καλημέρα''

2015 athenstimeout.gr All rights reserved