Από παγκόσμιες μέρες άλλο τίποτα αυτός ο κόσμος. Άλλες σοβαρές, άλλες άκυρες και άλλες... απολαυστικές όπως η σημερινή.

Το story γνωστό. Το έχουμε δει και ξαναδεί και από ότι φαίνεται παρότι το σενάριο μπορείς να το παίξεις από μόνος σου.

Μια από τις παλαιότερες γειτονιές της Αθήνας,  με τα πολλά εργαστήρια και τις μικρές βιοτεχνίες να έχουν δώσει την θέση τους στα cafe, τα new age μεζεδοπωλεία και τα μπαράκια, ενώ τα τελευταία μικρά νεοκλασικά δρομάκια (των Αθηνών) είναι αυτά που κάνουν την περιοχή να ξεχωρίζει και να είναι στα τοπ προτάσεων για περατζάδα στην νυχτερινή Αθήνα.

Γνωρίστε την Λυδία, 13 ετών, που κατάφερε κόντρα στο κύμα να βγει αληθινή survivor, survivor λογικής και εξυπνάδας, γυρνώντας την πλάτη στην τηλεοπτική τρέλα που επικράτησε με μια εκπομπή χωρίς κάποιο ιδιαίτερο περιεχόμενο!

Πριν καιρό είχαμε κάνει ένα αφιέρωμα στο Κουκάκι μιας και εκείνο έχει την προτίμησή του στα εξωτερικά site, όμως δεν είναι αυτή η cool περιοχή της Αθήνας!

Δεν είναι ένα, δεν είναι δύο είναι πολλά και από ότι φαίνονται εξαπλώνονται παντού.

Αν είσαι Αθηναίος και δεν έχεις πάει έστω μια φορά, καταρχάς δεν είσαι τελικά Αθηναίος, και κατά δεύτερον βάλε αθλητικά και ξεκίνα.

Οκ, από μόνο του το Τρίγωνο των Βερμούδων έχει αποτελέσει πηγή έμπνευσης ιστοριών, θεωριών και ανεξήγητων φαινομένων.

Είστε από τους ανθρώπους που αρπάζουν και ασχολούνται με το κινητό τους με την πρώτη ευκαιρία; Που στην πρώτη διαμάχη ανατρέχετε στο Google για να επιβεβαιώσει το αν έχετε δίκιο; Από αυτούς που δεν αποχωρίζονται την συσκευή τους και την περιήγηση στα social media ακόμα και στην τουαλέτα;

Για άλλη μια φορά αποδεικνύοντας ότι η μόδα δεν βγάζει κάποιο συγκεκριμένο νόημα και είναι ότι να 'ναι...

Το να μην ξέρεις τι είναι ακριβώς αυτό που τρως είναι κάπως λογικό, από την άποψη του ότι αν δεν το έχεις παράξει μόνος σου, δεν είσαι ποτέ 100% σίγουρος για αυτό. Αυτό που δεν είναι λογικό είναι ένα σεβαστό ποσοστό ανθρώπων, οι οποίοι κατά τύχη είναι και όλοι Αμερικάνοι, να πιστεύουν ότι ...

Και πάνω που ο κόσμος έχει συνηθίσει κάποιους όρους έρχεται ακόμα ένας να προστεθεί...

Διαλέξτε από μία γκάμα έργων τέχνης από το πιο διάσημο παράνομο καλλιτέχνη στον κόσμο...

Η αλήθεια είναι ότι το είχαμε μέσα στην λίστα, απλά δεν το είχαμε σαν κορυφή μιας και έτσι γρήγορα περνάνε από το μυαλό μας ακόμα μερικά τρόφιμα που θα τα είχαμε στις πρώτες θέσεις.

Μια μπλε πόλη στην κυριολεξία... Μπλε να χορτάσει το μάτι σου, χωρίς όμως να κουράζει..

Σίγουρα θα υπάρχουν κάποιοι εκεί έξω που τα έχουν ήδη αγοράσει

Η πρώτη και κύρια απορία μας είναι το πως κατάφεραν να ξεχωρίσουν μία από τις τόσες πανέμορφες παραλίες που υπάρχουν στην χώρα μας.

Αν υπήρξατε ποτέ θύμα της παράλυσης ύπνου, τότε γνωρίζετε το πόσο τρομακτικό είναι. Αν ποτέ δεν την βιώσατε, φανταστείτε να είστε ξύπνιοι αλλά το σώμα σας είναι απόλυτα «παγωμένο» και δεν μπορείτε να κουνηθείτε και μετά…. Μια τρομακτική φιγούρα έρχεται κατά επάνω σας αργά και ένας Θεός ξέρει τι θέλει από εσάς…

Σας έχουμε παρουσιάσει κατά καιρούς πράγματα, γεγονότα και γενικά πληροφορίες που παίζει να μην ξέρατε και που πλέον γνωρίζετε και το «παίζετε» έξυπνοι στις παρέες σας. Εδώ όμως μιλάμε για...

Έχουμε μια τάση γενικά να μεγαλοποιούμε και να πορωνόμαστε με καθετί «χαζό» ας το πούμε μόνο και μόνο επειδή η μόδα μας έχει έρθει από έξω.

Όχι ότι θέλουμε να ξύσουμε κάποια πληγή αλλά και με αυτά τα ντοκουμέντα φαίνεται ότι από παλαιοτάτων χρόνων δεν τα πηγαίναμε και τόσο καλά στα οικονομικά χωρίς να θέλουμε να υποδείξουμε ότι δεν υπήρξαν και περίοδοι στην Ελλάδα όπου η οικονομία άνθιζε για τα καλά!