BLOGS

Η απόλυτη δικαίωση όλων όσων την επιζητούν με την υποστήριξη της επιστήμης.

Είναι από τις φορές που θα πεις «πλάκα κάνεις» και θα το εννοείς. Για όλους τους Αθηναίους που την έχουν στην διάθεσή τους αλλά δεν ξέρουν το story πίσω από την πιο ιστορική γειτονιά της Αθήνας…

Ναι, οκ, είχαμε πολλά θανατικά, διάσημων, άσημων, πολιτικές εξελίξεις καλές, κακές… αλλά για εμάς αυτή η χρονιά δεν μπορεί να είναι στην πρώτη θέση ως η χειρότερη όλων των εποχών.

Οκ, στα περισσότερα θα λέγαμε ότι έπεσε μέσα...Βέβαια την κορυφή θα την αλλάζαμε με την δεύτερη θέση, καθώς κατά την γνώμη μας όποιος κατάφερε να βγάλει όλη την ταινία...

Ανκάτσεις να καλοσκεφτείς το τι μας έχουν πει για να πετύχουν τον σκοπό τους αυτοί οι γονείς, θα τρομάξεις, άσε που δεν πρόκειται να τους ξαναμιλήσεις. Και αυτό αν δεν έχεις κάνει και εσύ ο ίδιος παιδιά… γιατί σε αυτή την περίπτωση δυστυχώς ανακυκλώνεις και εσύ τα ίδια ψέματα και στα δικά σου τέκνα..

Μπαίνει δυναμικά στο 2017 με ένα τεύχος που ήδη έχει κινήσει το ενδιαφέρον.

Δεν ξέρουμε από που να ξεκινήσουμε και που να καταλήξουμε με αυτή τη λίστα γνωρίζοντας τα πραγματικά προβλήματα που μαστίζουν την Ελλάδα.

H απόλυτη εκμετάλλευση ακόμα και μετά θάνατον. Μια βιομηχανία χτισμένη πάνω στην φήμη και τον θάνατο μεγάλων μουσικών προσωπικοτήτων. 

Ορθόδοξοι και Καθολικοί για μία ακόμα φορά στα «μαχαίρια» για το ποιος την έχει πιο… «γκαντέμικη».

Κάθε χώρα έχει το Νο1 της σε κάποιο τομέα. Θέλετε παραγωγή, θέλετε υπηρεσίες, θέλετε αγαθά, ότι βάζει ο νους σας.

Λίγο βεβήλωση μνήμης, λίγο υπερβολή και λίγο άγνοια κατά εμάς…

Και κάπως έτσι στην Αθήνα «ξεπετάγεται» από το πουθενά μια περιοχή που γίνεται «in» σε χρόνο ντε τε, και γίνεται το νέο Γκάζι, που το Γκάζι είχε γίνει το νέο Ψυρρή κτλ..

Και οκ ζούμε μέσα στην φτώχεια, όχι όλοι αλλά αρκετοί, και στην κρίση. Πολλοί δεν βλέπουν μέλλον και σκέφτονται να φύγουν από την χώρα. Εμείς πάλι λέμε μετά από αυτά που ακολουθούν, Ελλάδα και πάλι Ελλάδα…

Ταινίες που θα σε κάνουν να στολίσεις μονομιάς αν όχι να βάλεις τον σκούφο του Άγιου Βασίλη τουλάχιστον. 

Ο πατέρας της κουβανικής επανάστασης άφησε την τελευταία του πνοή χθες το βράδυ σε ηλικία 90 ετών.

Και πάνω που ο κόσμος έχει συνηθίσει κάποιους όρους έρχεται ακόμα ένας να προστεθεί...

Βάλτε φρένο στην επιρροή του ...

Κάποτε αποτελούσε το hot θέμα της ημέρας και του όλου ίντερνετ.

Όχι, δεν γίνεται, μάλλον μιλάμε για νέα μόδα δεν εξηγείται διαφορετικά. Μόνο έτσι θα μπορούσαμε να δεχτούμε αυτή την λέξη που έχει στοιχειώσει το 2016 περισσότερο και από τους celebrity θανάτους!

Μερικές πιο παλιές και από αυτές που βλέπουμε στις ασπρόμαυρες ταινίες.

Ψωμί - Παιδεία - Ελευθερία... Αυτά δεν είναι άλλωστε τα απαραίτητα; Ένα οδοιπορικό, μια περιγραφή της μοιραίας βραδιάς εκείνης, που από ότι φαίνεται δεν αξίζει να είναι επίσημη εορτή της χώρας μας. Λες και δεν αποτέλεσε την αρχή της πτώσης της Χούντας που μάστιζε την χώρα τότε. Μια βραδιά που η μνήμη της γιορτάζεται μόνο στα σχολεία….

2017 athenstimeout.gr All rights reserved