HomeBLOGS10 Σημάδια που δείχνουν πως είσαι «δεύτερη επιλογή»!

10 Σημάδια που δείχνουν πως είσαι «δεύτερη επιλογή»!

Είτε θέλεις να το παραδεχθείς στον εαυτό σου είτε όχι, σίγουρα έχεις υπάρξει δεύτερη επιλογή για κάποιον άνθρωπο με τον οποίο συναναστρέφεσαι. Με το να είσαι δεύτερη επιλογή για κάποιον συνήθως δεν γίνεται αντιληπτό σε όλα τα σημεία αλλά τις περισσότερες φορές αισθάνεσαι άσχημα όταν περιμένεις να σε πάρουν τηλέφωνο και απλά δεν σε παίρνουν ποτέ.

Για να είσαι σίγουρος την επόμενη φορά που θα γνωρίσεις κάποια που σου αρέσει πολύ τσέκαρε παρακάτω 10 σημάδια που μπορούν να σου δείξουν αν είσαι δεύτερη ή τρίτη ή και τέταρτη επιλογή για να προλάβεις να απομακρυνθείς πριν πληγωθείς!

 

1. Συνήθως σε προσκαλούν κάπου πάντα τη τελευταία στιγμή.

Και τις περισσότερες φορές είναι ήδη έξω με την παρέα τους γιατί δεν μπορούν ή πιο απλά δεν θέλουν να αφιερώσουν χρόνο για να μείνετε μόνοι σας.

 

2. Όταν είστε μαζί περνάτε καλά αλλά είναι δύσκολη η επικοινωνία.

Σίγουρα το να αφιερώνει χρόνο για να είστε μαζί δηλώνει μια μικρή δέσμευση αλλά όταν κάποιος σε συμπαθεί πραγματικά συνήθως κάνει προσπάθειες για να διευκολύνει την επικοινωνία μεταξύ σας, να ανοίξει θέματα για συζήτηση.

 

3. Δεν δεσμεύονται πλήρως όταν τους προσκαλείς κάπου.

Συνήθως σου απαντάνε με τις γνωστές φράσεις “πιθανόν να έρθω” ή “θα δω αν δεν έχω δουλειά” όταν τους προσκαλείς να βγείτε έξω. Αυτό όμως που πραγματικά κάνουν είναι να περιμένουν κάποιον άλλον που συμπαθούν περισσότερο να τους προσκαλέσει.

 

4. Ο ενθουσιασμός τους για να βγείτε μαζί παρουσιάζει διακυμάνσεις.

Αυτό που συνήθως συμβαίνει είναι να αποφασίζουν να βγαίνουν μαζί σου μόνο όταν δεν έχουν κάποια άλλη καλύτερη επιλογή γιατί το πιο πιθανόν είναι να μην θέλουν να μείνουν μόνοι τους.

 

5. Σου στέλνουν μπερδεμένα μηνύματα.

Από τη μια σου λένε ότι σε συμπαθούν πολύ αλλά από την άλλη πως δεν θέλουν κάτι σοβαρό. Μπορεί και τα δύο να είναι αλήθεια αλλά αν θελήσεις να επενδύσεις σε αυτόν τον άνθρωπο μπορεί να πληγωθείς.

 

6. Είσαι πάντα ο πρώτος που στέλνει μήνυμα ή κανονίζει να βγείτε έξω.

Όταν σου αρέσει κάποιος πολύ κάνεις συνεχώς προσπάθειες για να τον βλέπεις όσο πιο πολύ γίνεται. Δεν είναι ωραίο να νιώθεις πως ο μόνος που κρατάει αυτή τη σχέση κάνοντας προσπάθειες να βρεθείτε είσαι εσύ!

 

7. Συνήθως ακυρώνουν τα σχέδια σου ή σε ρωτάνε αν μπορούν να φέρουν φίλους μαζί τους.

Απλά δεν σε παίρνουν στα σοβαρά ούτε εσένα ούτε τον χρόνο σου και αυτό είναι άδικο.

 

8. Όταν του κάνεις ένα κομπλιμέντο, συνήθως απαντάνε με ευγένεια αλλά δεν ανταποδίδουν ποτέ το κομπλιμέντο.

Όταν τους στέλνεις ένα μήνυμα και τους λες πως πέρασες πολύ όμορφα αυτό το σαββατοκύριακο και πόσο πολύ σου αρέσει να κάνετε παρέα και αυτοί απαντάνε με ένα ξερό «ευχαριστώ».

 

9. Δεν είναι ξεκάθαροι όταν συζητάτε για τη σχέση σας.

Κάθε φορά που η συζήτηση πάει στη σχέση σας αν υπάρχει αποκλειστικότητα μεταξύ σας ή όχι δεν είναι ξεκάθαροι στις απαντήσεις τους. Αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα πως κρύβουν κάτι αλλά μπορεί πολύ απλά να μην θέλουν να δεσμευτούν πλήρως μαζί σου γιατί ψάχνουν για κάτι καλύτερο .

 

10. Βρίσκεσαι μονίμως σ΄ ένα άγχος για τη σχέση σας.

Αναρωτιέσαι συνέχεια τι να νιώθει για σένα, σε τι φάση βρίσκετε η σχέση σας ή αγχώνεσαι συνεχώς για τη στιγμή που θα σου πει “καλύτερα να μείνουμε φίλοι” ή απλά να σταματήσει να σου απαντάει σε τηλέφωνα και μηνύματα. Θα νιώσεις πολύ καλύτερα αν απλά την ρωτήσεις ευθέως για το τι θέλει και από κει και πέρα να μπορείς να πάρεις και εσύ τις αποφάσεις σου!

πηγή

Πάμε Μήλο! Οι εντυπωσιακότερες παραλίες του νησιού!

Διαβαστε επισης

loading...