HomeBLOGS3 κωμικές σειρές που πάνε «άπατο» αλλά για κάποιο λόγο αν τις...

3 κωμικές σειρές που πάνε «άπατο» αλλά για κάποιο λόγο αν τις δεις…θα κολλήσεις!

Δεν ξέρουμε τον λόγο, δεν μπορούμε να το εξηγήσουμε το γιατί πάνε τόσο χάλια. Μιλάμε για νούμερα που έχει δει εκπομπή της ΕΡΤ μετά το reopen που πιο κάτω απλά δεν πάει!

 

Και όμως, παρότι το κοινό δεν τις προτιμά με τίποτα, θες επειδή υπάρχουν πολλά ψάρια στον ωκεανό και δεν ξέρεις τι να πρωτοδείς, θες επειδή δεν παίζουν και οι πιο γνωστοί μέσα.. οι κριτικοί ψηφίζουν ναι και μάλιστα υπόσχονται για κάποιο λόγο ότι άπαξ και δεις ένα επεισόδιο θα θες να δεις και άλλα. Σαν το «μετά το ποπ δεν έχει στοπ» ένα πράγμα.

 

Παρότι οι νέες σειρές κατακλύζουν τα κανάλια κάθε σεζόν, εμείς σας ξεχωρίσαμε αρχικά αυτές που θα κάνουν το χειλάκι σας να γελάσει… ακόμα και αν είναι τελείως «αμερικανιά»!

 

«Better Things»

 

betterthings_1.jpg

 

Σου δίνουμε δύο λόγους να δεις αυτή την σειρά που είναι η χειρότερη σε τηλεθέαση νέα κωμωδία του τηλεοπτικού δικτύου FX..  Πρώτον είναι η μόνη ισάξια συνέχεια που μπορούμε να σκεφτούμε μετά το τέλος του «You`re The Worst». Και δεύτερον γιατί εμφανίζεται ο Lenny Kravitz!

 

«Crazy Ex Girlfriend»

 

betterthings_2.jpg

 

Ο τίτλος τα λέει όλα πιστεύουμε… Και παρότι τα νούμερα δεν είναι καθόλου ικανοποιητικά, η σειρά πήγε και για δεύτερη σεζόν με την πρώτη να έχει δώσει 22 σπαρταριστά επεισόδια!

 

«Jane the Virgin»

 

janethevirgin.jpg

 

Αν είσαι από αυτούς που νοσταλγούν την εποχή της Εσμεράλδα και της Μαρίας της Γειτονιάς… μην παίρνεις φόρα.. Μετρά ήδη 45 επεισόδια και συνεχίζει ακάθεκτη την επική και αστεία μεταφορά του concept της μεξικάνικης τηλενοβέλας.

 

 

Διαβαστε επισης

loading...