HomeBLOGSΑthenstimeout προτάσεις για όχι και τόσο… Άγιες Νύχτες! Φέτος, all you want...

Αthenstimeout προτάσεις για όχι και τόσο… Άγιες Νύχτες! Φέτος, all you want for Christmas είναι το Κολωνάκι!

Η Αθηναϊκή γωνιά στο κέντρο της πρωτεύουσας, που προσφέρει δεκάδες επιλογές από cozy µπαράκια µε ψαγµένη µουσική, μέχρι trendy bars και µερικά από τα top εστιατόρια της πόλης.

 

Το παλιό που συνάντησε το νέο, που έγινε στέκι, το Κολωνάκι που παραμένει σταθερή αξία για όσου υπολογίζουν πραγματικά σε καλή και ποιοτική διασκέδαση. Γιατί να αλλάξετε ρότα τώρα τα Χριστούγεννα; Το δέντρο μπορεί να ανάβει στο Σύνταγμα, είναι λίγο πιο πέρα όμως εκεί που θες να καταλήξεις και να τα κάνεις όλα.

 

Και μπορεί όπου και αν πας και ότι και αν επιλέξεις στο Κολωνάκι, όπως και να το κάνουμε θα περάσεις καλά, εμείς σαν athenstimeout σας έχουμε κάποιες ιδιαίτερες προτάσεις για όλα τα γούστα και τις περιστάσεις.

 

Ξεκινάμε με την All time classic Choice:

 

Mai Tai. Το all-day pleasure της περιοχή. Λίγο το ξύλο που επικρατεί παντού, λίγο οι μουσικές επιλογές αλλά και οι δεκάδες προτάσεις σε ποτά αλλά και κρασιά, καθιστούν αυτό το μικρό στο μάτι μεγάλο στην ψυχή μαγαζί μια από τις κλασσικές επιλογές σας.

 

Best food choice για γεμάτο στομάχι:

Image result

 

Nice n Easy. Mε έμφαση στην παρασκευή και κατανάλωση βιολογικών προϊόντων, δεν θέλει και πολλή σκέψη για τον λόγο που πρέπει να είναι η επιλογή σας για το φαγητό.

 

Aperitivo choice:

 

Image result for Dry κολωνακι

 

 Dry. Το μικρό με κάτι από Ιταλία μπιστρό κάτω από την πλατεία, την οδό Κουμπάρη, με ξεχωριστές ιταλικές συνταγές για ένα γρήγορο διάλλειμα. Συστήνουμε ανεπιφύλαχτα τα τσιαπατάκια με σαλάμι και τις μπαγκέτες με μοτσαρέλα και ντομάτα.

 

Brunch Choice:

Image result

 

IT. Το eco-friendly μαγαζί για όσους θέλουν κάτι το gourmet το μεσημέρι και όχι μόνο. Το καλύτερο της υπόθεσης; Όλα τα πιάτα sandwiches, σαλάτες, ζυμαρικά, σούπες και τάρτες, φτιάχνονται μόνο από εποχιακά υλικά χωρίς προσθήκες συντηρητικών και τεχνητών στοιχείων.

 

Trendy choice:

Image result

 

Malconi’s. Σταθερή αξία στις νυχτερινή γαστρονομική ζωή της Αθήνας. Πατριάρχου Ιωακείμ και Πλουτάρχου, σας περιμένει η Κολωνακιώτικη Gourmet Italian GastroPub. Μόνο και μόνο από αυτό, να τα περιμένετε όλα.

 

Best Coffee Choice:

 

   Displaying coffee.jpg

 

Εδώ δεν θα μείνουμε μόνο σε μία επιλογή. Θα μπορούσαμε να έχουμε ολόκληρη λίστα για τον καλύτερο καφέ του Κολωνακίου, εμείς όμως σας ξεχωρίζουμε τα τρία καλύτερα coffee spots. Ξεκινάμε με Da cappo το ιστορικό… Χρόνια τώρα σημείο συνάντησης για μικρούς και μεγάλους και όπως και να το κάνουμε ξέρουν από καλό καφέ. Δεύτερη θέση για το chez Michel στην Ηροδότου, ένα all day μαγαζί για καφέ, γλυκό ποτό και ότι άλλο προκύψει. Από την λίστα δεν θα μπορούσε να λείψει και το Mai Tai για όσους έχουν βαρεθεί τα ίδια και τα ίδια της «πλατείας», είναι κάτι διαφορετικό και σίγουρα πιο νεανικό.

 

Xmas breakfast choice:

Image result

 

 

Rosebud. Από την λίστα δεν θα μπορούσε να λείπει και κάποιο αγαπημένο στέκι από την Σκουφά. Αν δεν έχετε δοκιμάσει μέχρι τώρα πρωινό στο Rosebud αυτά τα Χριστούγεννα είναι η ευκαιρία σας. Αφεθείτε στα χέρια των chef και ταξιδέψτε γευστικά σε άλλα μέρη με προτάσεις που ικανοποιούν όλα τα γούστα.

 

Lounge bar choice:

Image result for G doudessis κολωνακι

 

G doudessis. Το σημείο G του Κολωνακίου θα λέγαμε για τις φετινές γιορτές και όχι μόνο. Ένα all day στέκι με βιομηχανικές πινελιές,  και έναν αέρα που σου κάνει κάτι από Νέα Υόρκη.

 

Xmas lounge bar:

 

http://static.in2life.gr/media/inlinepics/old/kolonaki15-675-6_413138_13CO4K.jpg

 

 Minnie the moocher το νέο vintage της Τσακάλωφ. Mην σας ξεγελά το όνομα, τα ποτά επιτρέπονται και με το παραπάνω. Ψαγμένα κοκτέιλ και ιδιαίτερα κρασιά υπό τους jazz και soul ήχους.

 

All time classic food choice:

Image result

 

Filippou το παραδοσιακό. Η γωνιά του κέντρου για όσους ψάχνουν τα μαγειρευτά της «μαμάς» αλλά σε delivery και όχι μόνο.

 

Club choice:

Image result

 

Rock n roll. Αν το rock n roll δεν θεωρείται στέκι τότε δεν ξέρουμε τι είναι. Σημείο συνάντησης πολλών για διασκέδαση μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Μουσικές επιλογές που ικανοποιούν όλα τα γούστα στην πιο rock n roll γωνιά της πλατείας.

 

Το ‘χες απορία; Σε πάμε στα άδυτα του Club Playboy πίσω στην δεκαετία του ’60!

Όταν οι Rolling Stones τα έκαναν γυαλιά καρφιά στην έπαυλη του Playboy και βούλωσαν τους σωλήνες με…

Διαβαστε επισης

loading...