HomeBLOGSErasmus στην Ιταλία Part 2. - Οι ιταλοί δεν είναι αυτό...

Erasmus στην Ιταλία Part 2. – Οι ιταλοί δεν είναι αυτό που νομίζεις.

Οι περισσότερες από εμάς τις γυναίκες, έχουν στο μυαλό τους ότι οι περισσότεροι Ιταλοί είναι ωραίοι, φινετσάτοι, με κλασάτο ντύσιμο και στυλ και με τον αέρα του πολιτισμένου λατίνου. Ε, λοιπόν όχι μόνο οι περισσότεροι δεν είναι κάτι από όλα αυτά αλλά είναι κάτι πολύ χειρότερο.

 

Οι ιταλοί νομίζουν πως ξέρουν να ντύνονται. Έχουν σηκωμένα τα παντελόνια και ανεβασμένη τη κάλτσα να φαίνεται μέχρι επάνω. Η οποία κάλτσα όμως δεν θα είναι μαύρη, ή γενικά μονόχρωμη τελός πάντων. Θα έχει και σχεδιάκια. Θα είναι πουά, ή ριγέ. Θα χτυπάει στο μάτι περισσότερο από μια σημαδούρα. Ε δε νομίζω αυτό κάποια γυναίκα να το θεωρεί ελκυστικό. Εντάξει, ίσως κάποιες 17χρονες από το χωριό να το πουν στυλ (δε θέλω να θίξω τα χωριά, και εγώ από χωριό είμαι, αλλά καταλαβαίνετε τι θέλω να πω). Αλλά όχι, αυτό δεν είναι στυλ. Αυτό είναι κακογουστιά. Και δε το κάνουν μόνο με τα τζιν τα παντελόνια ή τα υφασμάτινα, το κάνουν ακόμη και με τις φορμές. 

 

Επίσης, οι περισσότεροι ιταλοί, πηγαίνουν συχνότερα σε ινστιτούτο ομορφιάς απ’ότι εσύ. Ούτε και αυτό νομίζω είναι κάτι που αρέσει στις περισσότερες γυναίκες. Κάνουν αποτρίχωση παντού, και το φρύδι είναι καλύτερο και από του C. Ronaldo. Ωραίο φρύδι έχει ο άτιμος, αλλά άμα το δικό σου το φρύδι είναι πιο ατίθασο από το δικό του, κάπου χαλάει η δουλειά. Ξενερώνεις με το φρύδι που έχεις απέναντί σου και κλείνεις ραντεβού με την αισθητικό. Ε, όοοχι, δε θα πηγαίνεις εσύ αισθητικό κάθε τρεις μέρες επειδή αυτός δε θέλει να βλέπει ούτε μια τρίχα να πετάει! Και στο κάτω κάτω, η γάμπα η δική σου πρέπει να είναι πιο απαλή από τη δική του. Με τους ιταλούς αυτό δε πρόκειται να συμβεί ΠΟΤΕ και για ΚΑΝΕΝΑΝ λόγο. 

 

Δε ξέρουν να φλερτάρουν. Αυτοί που βλέπεις στο Jersey Shore , οι και καλά γκουιντος, δηλαδή οι ιταλοαμερικανοί, φλερτάρουν πολύ πιο πολιτισμένα από τους ιταλούς της Ιταλίας (και βλέπεις τα μαύρα τα χάλια του Mike -The Situation, όταν θέλει να ρίξει κοπέλα). Ciao ragazzi & ciao ragazzi ενώ κοιτάνε με το βλέμα το γλειώδες του ερωτικού άνδρα στο δρόμο είναι χειρότερο και από τη κόρνα του νταλικέρη. 

 

Έχουν όμως και ένα πολύ σημαντικό καλό. Στην Ιταλία, το αγόρι της κοπέλας συνηθίζεται να κρατάει αυτός τη τσάντα της. Οπότε αν έρθετε ιταλία και παρατήρησετε πολλούς με τσάντα γυναικεία, οι περισσότεροι από αυτούς θα είναι απλά δεσμευμένοι gentlemen. Και αυτό όχι ότι είναι καλό επειδή πρέπει ένας άνδρας να το κάνει αυτό, λες και οι γυναίκες δε μπορούν να κουβαλήσουν τη τσάντα που είναι βαριά ,επειδή αυτές επιλέγουν να έχουν μέσα μια καντίνα ολόκληρη, αλλά επειδή οι Έλληνες δε δέχονται ούτε σακούλα BSB να κρατήσουν. Ε αυτό είναι χειρότερο. 

 

Φυσικά και δεν είναι όλοι έτσι, αλλά ναι, ένα μεγάλο ποσοστό των Ιταλών είναι η λίγο πιο ευρωπαϊκή εκδοχή των γκαζοκάγκουρων.

 

 

Διαβάστε επίσης:

 

O Ben Stiller μιλά για την Zoolander εμφάνιση στην επίδειξη μόδας του Valentino.

 

Ariana Grande & Jimmy Fallon τραγουδούν το Ew!

 

 

 

 

 

Διαβαστε επισης

loading...