HomeBLOGSΓια όσους δεν έχουν μπει ακόμα στο Christmas mood παρότι ήρθαν τα...

Για όσους δεν έχουν μπει ακόμα στο Christmas mood παρότι ήρθαν τα κρύα, δείτε 3 all time classic επιλογές σε ταινίες!

Ταινίες που θα σε κάνουν να στολίσεις μονομιάς αν όχι να βάλεις τον σκούφο του Άγιου Βασίλη τουλάχιστον. Ταινίες για τα Χριστούγεννα έχουν βγει πολλές.. Τις πιο «καινούριες» θα τις κάνουμε σε άλλο αφιέρωμα, τώρα σας έχουμε τις παλιές κλασσικές ταινίες που αν δεν έχετε δει ακόμα, οφείλετε να τις δείτε άμεσα!

 

Τι περιμένετε λοιπόν; Ζεστή σοκολάτα ανά χείρας και ξεκινάμε:

 

«The Bishop’s Wife» η παραδοσιακή ασπρόμαυρη του 1947.

 

Μια αισθηματική κομεντί, η οποία είχε προταθεί και για Όσκαρ, με πρωταγωνιστή τον Cary Grant.

Η ιστορία ξετυλίγεται γύρω από τον Grand ο οποίος εμφανίζεται στην ζωή ενός επισκόπου τον οποίο και βοηθά να τελειώσει τον Καθεδρικό ναό που πάντα ονειρευόταν, αλλά και να σώσει τον γάμο του με την Loretta Young, όλα αυτά πριν έρθουν τα Χριστούγεννα. Άλλο να τα λέμε άλλο να το βλέπεις…

 

 

«Miracle On 34th Street» του 1994

 

Υπάρχει και άλλη μία πιο παλιά αλλά δεν αναφερόμαστε σε εκείνη.

Η Ματίλντα σε νέες περιπέτειες…. Το γνωστό κοριτσάκι το οποίο πασχίζει να συνεχίζει να πιστεύει στα Χριστούγεννα απέναντι στην κυνική μαμά της που έχει αντίθετη γνώμη. Σωτήρια η εμφάνιση ενός γλυκύτατου γεράκου ο οποίος πιστεύει ότι είναι ο Άγιος Βασίλης και ξεκινά να δουλεύει σε ένα πολυκατάστημα. Τελικά τίποτα δεν είναι τυχαίο!

 

 

Και για το τέλος αφήσαμε την super Οσκαρική Χριστουγεννιάτικη ταινία: «It’s a Wonderful Life»

 

γιατί η ζωή είναι υπέροχη. Προτάθηκε για 5 όσκαρ ενώ σύμφωνα με το Αμερικάνικο Ινστιτούτο Κινηματογράφου, βρίσκεται στην 11η θέση της λίστας με τις καλύτερες ταινίες όλων των εποχών!

 

Η ζωή ενός άνδρα που απαρνήθηκε τις προσωπικές του φιλοδοξίες για να βοηθήσει τους άλλους. Την παραμονή των Χριστουγέννων όμως ο ίδιος είναι απογοητευμένος και αγχωμένος από τις οικονομικές δυσκολίες και τα χρέη και σκέφτεται σοβαρά να βάλει τέλος στη ζωή του. Εκείνη τη στιγμή, εμφανίζεται μπροστά του ο φύλακας άγγελος του για να του θυμίσει πόσο χρήσιμος είναι για τους συνανθρώπους του αλλά πάνω από όλα πόσο σημαντικό είναι να πιστεύει στον ίδιο του τον εαυτό

 

 

.

 

Τι θα δούμε από 1/12/2016 στο σινεμά;

Athenstimeout πρόταση. Μια βόλτα από το Shamone θα είναι αρκετή για να ξυπνήσει μέσα σας το… show!

Διαβαστε επισης

loading...