HomeBLOGSΗ Madonna , η Ευτέρπη και ο Prince με τα ψηλοτάκουνα και...

Η Madonna , η Ευτέρπη και ο Prince με τα ψηλοτάκουνα και τα διχτυωτά…

Λίγο βεβήλωση μνήμης, λίγο υπερβολή και λίγο άγνοια κατά εμάς…

 

Είμαστε κατά 99% σίγουροι ότι αν κάποιος ρωτούσε την βασίλισσα της pop ποια είναι Ευτέρπη και τι δουλειά είχε στο jacket της, ή που δεν θα ήξερε ή που θα το είχε σκονάκι από το Wikipedia στο χέρι της.

 

Και όμως, ως Γυναίκα μουσικός της χρονιάς, στα βραβεία Billboard επέλεξε, ή μάλλον ο Gucci επέλεξε για εκείνη την Μούσα της Μουσικής να κοσμεί την πλάτη της όχι με μορφή αλλά με το όνομα της. Να επισημάνουμε πάντως ότι όλοι όσοι ασχολήθηκαν με το ντύσιμό της, δεν «το έπιασαν» το story.

Image result for madonna ευτερπη

 

Kαι αφήνοντας την Madonna με την Ευτέρπη, πιάνουμε την Madonna με τον Prince και τον νικητήριο λόγο της, που κατά την ταπεινή μας γνώμη δεν ήταν και ο πιο κόσμιος και κατάλληλος για κάποιον που μας έχει αφήσει χρόνους και μάλιστα πρόσφατα. Όσο απελευθερωμένος και αν ήταν ο Prince, δε νομίζουμε να αναφερόμασταν σε εκείνον λέγοντας ότι «φόραγε ψιλοτάκουνα, διχτυωτά καλσόν, κραγιόν και είχε τον κ@λο του να κρέμεται έξω»…. Και όμως το έκανε.. και το έκανε για να δείξει ότι οι γυναίκες δεν έχουν την ίδια ελευθερία.

 

Για να είμαστε πιο ακριβείς η Madonna είπε: «Με έχουν αποκαλέσει πόρνη και μάγισσα. Ένας τίτλος φυλλάδας με συνέκρινε με τον Σατανά. Και σκέφτηκα «Για ένα λεπτό, ο Prince δεν είναι που τριγυρίζει με διχτυωτά καλσόν και ψιλοτάκουνα και κραγιόν, με τον κ@λο του κρεμασμένο έξω;» Ναι αυτός ήταν! Εκείνη ήταν η στιγμή που κατάλαβα ότι οι γυναίκες δεν έχουν την ίδια ελευθερία με τους άντρες».

 

Τι να πούμε… αν αυτή είναι η ελευθερία που κυνηγά για τις γυναίκες… λάθος απονομή έγινε!

 

Διαβαστε επισης

loading...