Home BLOGS Κοινωνικό πείραμα της APIVITA που δείχνει τι άνθρωπος είσαι από τα…μαλλιά σου

Κοινωνικό πείραμα της APIVITA που δείχνει τι άνθρωπος είσαι από τα…μαλλιά σου

0
537

Θα πίστευες ποτέ ότι τα μαλλιά σου αποκαλύπτουν πράγματα για εσένα που δεν φανταζόσουν; Η APIVITA θέλοντας να διαπιστώσει αν τα μαλλιά σου μιλάνε για εσένα οργάνωσε ένα πρωτοποριακό κοινωνικό πείραμα.

 

Το κοινωνικό πείραμα YourHairTalks/The Experiment αποδεικνύει με τον πλέον πειστικό τρόπο ότι ακόμη και άγνωστοι μπορούν να καταλάβουν πολλά κοιτάζοντας μόνο τα μαλλιά σου και χωρίς να έχουν καμιά άλλη πληροφορία για εσένα!

 

Πώς έγινε αυτό; Δημιουργώντας ένα ερωτηματολόγιο σε συνεργασία με τρεις ειδικούς: η Hair Expert Νικολέτα Φραδέλου, η Σύμβουλος Ευεξίας Αννίτα Ζάχου και η Κλινική Διαιτολόγος / Διατροφολόγος Μαρία Μπήτρου. Στη συνέχεια, απλοί καθημερινοί άνθρωποι απάντησαν στις ερωτήσεις κοιτάζοντας μόνο τα μαλλιά των γυναικών που πήραν μέρος στο πείραμα.

 

 

bg_full_quiz.jpg

 

 

Τα αποτελέσματα; Πειστικά. Η διαδικασία; Συναρπαστική! Και τώρα μπορείς να τη ζήσεις online κι εσύ εδώ.

 

Εκεί μπορείς να δεις το βίντεο με το πείραμα αλλά και να κάνεις το τεστ για να δεις τι λένε τα δικά σου μαλλιά για εσένα. Κάνοντας κι εσύ το τεστ και απαντώντας στο ίδιο ερωτηματολόγιο, θα πάρεις συμβουλές και θα ανακαλύψεις προϊόντα για μια ολιστική περιποίηση που θα σε βοηθήσουν να κάνεις τα μαλλιά σου να λένε αυτά που θες! Εμπιστεύσου τους ειδικούς και τη φυσική δύναμη της APIVITA.

 

Και επειδή τα καλά πράγματα δεν τα κρατάμε για τον εαυτό μας, μοιράσου το αποτέλεσμα του τεστ με τις τις φίλες και τους φίλους σου στο facebook, για να έχεις την ευκαιρία να κερδίσεις τη σειρά περιποίησης που ταιριάζει στα μαλλιά σου καθώς και μία συνεδρία με τον ειδικό της APIVITA που θα επιλέξεις.