HomeBLOGSΜήπως τους έχουμε ήδη απογοητεύσει; Δείτε πώς φαντάζονταν οι άνθρωποι του 1900...

Μήπως τους έχουμε ήδη απογοητεύσει; Δείτε πώς φαντάζονταν οι άνθρωποι του 1900 τη ζωή το 2000..

Τώρα η αλήθεια είναι, ή μεγάλη φαντασία είχαν, ή κάτι “έπαιρναν”, ή εμείς είμαστε πολύ πίσω.. Όπως και να έχει…To 2000  θα υπάρχουν ιπτάμενοι τροχονόμοι και πυροσβέστες, τα άλογα θα είναι υπό εξαφάνιση, ενώ ρομπότ θα κουρεύουν τα μαλλιά στα κομμωτήρια…Έτσι πίστευαν τουλάχιστον οι άνθρωποι πριν από 100 και πλέον χρόνια!

 

08-electric-train-villemard-en-l-an-2000-wikimedia-futurism-with-illustrated-postcards-from-the-1900s-www-designstack-co.jpg

 

air_firemen.jpg

 

Κάπως έτσι φανταζόταν ο οραματιστής και σκιτσογράφος Villemard τη ζωή το 2000 τότε, το 1910. Ιπτάμενοι πυροσβέστες, ρομπότ και αυτοματοποίηση κυριαρχούσαν, πέρα, βέβαια, απο τη φαντασία του Villemard ! Αξιοσημείωτο πάντως είναι ότι πολλά έχουν να κάνουν με πέταγμα στον αέρα…

 

future1.jpg

 

future14.jpg

 

Αν νομίζετε λοιπόν ότι έχουμε μείνει πίσω συγκριτικά με τα όσα περίμεναν στην δεκαετία του 1980 με το πρώτο Back to the Future… Αναλογιστείτε τώρα συγκριτικά με τις αρχές του 1900!

 

 

Ερασιτεχνικό video από το μεγαλύτερο κρουαζιερόπλοιο ever να το σφυροκοπάει η τρικυμία προκαλεί τρόμο και γίνεται viral!

Κακά τα νέα από το Westeros… Το τέλος είναι πιο κοντά από ότι το φανταζόμασταν…

Διαβαστε επισης

loading...