Home BLOGS Να γιατί δεν πρέπει να παίρνεις ελαφριά την καρδία ένα τατουάζ και το τι μπορεί να σου προκαλέσει!!

Να γιατί δεν πρέπει να παίρνεις ελαφριά την καρδία ένα τατουάζ και το τι μπορεί να σου προκαλέσει!!

0
316

Σε μερικές περιπτώσεις τα τατουάζ από ότι φαίνεται είναι περισσότερο μπελάς από ότι «άποψη». Αν πας όπου και όπου και το κάνεις φτηνά για να γλιτώσεις λεφτά, μπορεί να καταλήξεις με σοβαρά δερματικά προβλήματα.  Παρόλα αυτά το τελευταίο που θα περίμενε κανείς είναι να πεθάνει από ένα τατουάζ.

 

Και όμως..

Ένας άντρας του οποίου τα στοιχεία δεν δημοσιοποιήθηκαν έπαθε σηψαιμία και δυστυχώς πέθανε αφού αποφάσισε να παρακούσει τις εντολές αυτού που του έκανε το τατουάζ και να κάνει μπάνιο στην θάλασσα. Ο 31χρονος ισπανικής καταγωγής έπρεπε να περιμένει τουλάχιστον 2 εβδομάδες προτού βουτήξει στην θάλασσα όμως εκείνος έκανε μπάνιο μόλις στην 5η μέρα σε παραλία του κόλπου του Μεξικού, όπου και κόλλησε βακτήριο που τρώει στην σάρκα, σύμφωνα με την Daily Mail.

 

91931861592ed2b26bae6291c9ce2790.jpg

 

Το θύμα παρότι εισήχθη σε νοσοκομείο λόγω μεγάλου πυρετού, τελικά κατέληξε λόγω νεφρικής ανεπάρκειας που του την προκάλεσε το εν λόγω βακτήριο.

 

Είπαμε ωραία τα τατουάζ. Αν το αποφασίσει κανείς, καλό είναι να ψάξει πριν κάποια πράγματα, όπως το μέρος στο οποίο θα το κάνει, και δεν εννοούμε του σώματος, να διαθέσει χρήματα για να γίνει σωστά και προς Θεού!!! Μην παρακούσεις τις τυχόν εντολές που θα του δώσουν γιατί όπως φαίνεται σώζουν ζωές!

 

Γυρίσματα… εν πλω για τους REC! Το νέο τους summer hit μας ταξιδεύει στα ελληνικά νησιά!

Πήγε να το παίξει μάγκας για την κοπέλα του με το σπαθί και το καρπούζι αλλά αυτό που έγινε… (video)