HomeBLOGSΝέο μυστηριώδες νησί αναδύθηκε κοντά στο Τρίγωνο των Βερμούδων και οι θεωρίες...

Νέο μυστηριώδες νησί αναδύθηκε κοντά στο Τρίγωνο των Βερμούδων και οι θεωρίες δίνουν και παίρνουν!

Οκ, από μόνο του το Τρίγωνο των Βερμούδων έχει αποτελέσει πηγή έμπνευσης ιστοριών, θεωριών και ανεξήγητων φαινομένων. Σύμφωνα με τους μη επιστήμονες, κάτι το σκοτεινό βρίσκεται σε εκείνη την περιοχή και εξαφανίζει δια μαγείας πλοία (έχουμε χάσει το μέτρημα μέχρι στιγμής) και αεροπλάνα (75 καταγεγραμμένα στο σύνολο). Η επιστημονική πλευρά εξηγεί αυτό το φαινόμενο με ηλεκτρομαγνητικά κύματα, ή μεγάλα κύματα  αέρα ικανά να καταρρίψουν και αεροπλάνα και να αναποδογυρίσουν πλοία.

 

Μέσα στην όλη αυτή συνωμοτική ατμόσφαιρα ήρθε να προστεθεί και ένα ακόμα μυστηριώδες φαινόμενο, ένα ολόκληρο νησί ενός μιλίου, το οποίο αναδύθηκε πρόσφατα. Το ονόμασαν «Shelley Island» επειδή όλη του η επιφάνεια είναι σχεδόν καλυμμένη εξ ’ολοκλήρου από άμμο και κοχύλια.

 

59529130d5dc5.image_0.png

 

Οι αρχές απαγόρεψαν στον κόσμο να πάει στο συγκεκριμένο νησί, όχι επειδή πιστεύουν ότι θα υπάρξουν μυστηριώδεις εξαφανίσεις τύπου «Lost» αλλά επειδή στα νερά που το περιτριγυρίζουν κυκλοφορούν πεντάμετροι καρχαρίες αλλά και σαλάχια τα οποία μπορεί να σκοτώσουν λουόμενους. Μέχρι στιγμής το νησί βρίσκεται υπό μελέτη, αλλά σίγουρα νέα σενάρια θα αναδυθούν όπως και αυτό… που ξέρετε ίσως καταλήξει και σε ταινία…

 

 

Διαβαστε επισης

loading...