HomeBLOGS«Ο Iησoύς από τη Ναζαρέτ»: Πλούσιο backstage υλικό από την ταινία σταθμό!

«Ο Iησoύς από τη Ναζαρέτ»: Πλούσιο backstage υλικό από την ταινία σταθμό!

Το διαχρονικό τηλεοπτικό αριστούργημα «Ο Iησoύς από τη Ναζαρέτ» είναι μια συμπαγής, ολοκληρωμένη σειρά, σκηνοθετημένη με μαεστρία από τον κορυφαίο δημιουργό, Φράvκo Τζεφιρέλι.  Η κορυφαία αυτή σειρά θα παίζει στην prime time του Αντ1 καθ΄ όλη τη διάρκεια της Μεγάλης εβδομάδας

Έχει βραβευτεί  με Emmy Award και θεωρείται μια από τις σπουδαιότερες θρησκευτικές παραγωγές στην ιστορία της τηλεόρασης.

 

Οι αναφορές της έχουν βασιστεί κατά κύριο λόγο στα Ευαγγέλια, στα Ιερά Κείμενα της Καινής Διαθήκης και της Βίβλου, ενώ τα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν στους αυθεντικούς χώρους όπου περιγράφονται τα γεγονότα.

 

 

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Φράνκο Τζεφιρέλι

ΠΑΙΖΟΥΝ: Ρόμπερτ Πάουελ, Αν Μπάνκροφτ, Ολίβια Χάσεϊ, Έρνεστ Μποργκνάιν, Κλαούντια Καρντινάλε, Τζέιμς Μέισον, Τζέιμς Φαρεντίνο, Λόρενς Ολίβιε, Άντονι Κουίν, Ρόντ Στάιγκερ, Ντόναλντ Πλέζανς, Κρίστοφερ Πλάμερ, Πίτερ Ουστίνοβ, Μάικλ Γιόρκ.

Η ζωή και τα Πάθη του Ιησού ξεκινώντας από τη Γέννηση, μέχρι τη Σταύρωση και την Ανάσταση, αποδίδονται με ακρίβεια, ενώ την ίδια στιγμή οι εκπληκτικές ερμηνείες των καταξιωμένων ηθοποιών καθηλώνουν και συγκινούν. Ανάμεσα στο εξαιρετικό cast βρίσκονται κορυφαία ονόματα του παγκόσμιου κινηματογράφου, όπως: ο Ρόμπερτ Πάουελ στον ρόλο του Θεανθρώπου, ο Σερ Λόρενς Ολίβιε, η Αν Μπάνκροφτ, ο Έρνεστ Μποργκνάιν, η Κλαούντια Καρντινάλε, ο Τζέιμς Ερλ Τζόουνς, ο Στέισι Κιτς, ο Τζέιμς Μέισον, ο Ντόναλντ Πλέζανς, ο Κρίστοφερ Πλάμερ, ο Άντονι Κουίν, ο Ραλφ Ρίτσαρντσον, ο Φερνάρντο Ρέι, ο Ροντ Στάιγκερ, ο Πίτερ Ουστίνοφ, ο Μάικλ Γιόρκ, η Ολίβια Χάσεϊ, ο Ιαν Χολμ.

Μισός αιώνας …Σαββόπουλος σε μια συναυλία με ελεύθερη είσοδο στη Νέα Σμύρνη

 

Δυναμική, μεγαλοπρεπής, κλασική, διαχρονική, συγκινητική, αριστουργηματική, επική, η σειρά «Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ» είναι πλούσια σε χαρακτηρισμούς και πλουσιότερη σε συναισθήματα. Μείνετε στον ΑΝΤ1 και παρακολουθήστε με όλη σας την καρδιά, τη ζωή και τα Πάθη του Θεανθρώπου.

 

Δείτε παρακάτω πλούσιο backstage υλικό!

Διαβαστε επισης

loading...