Home BLOGS Ο κόσμος είναι ένας καμβάς της φαντασίας μας.Πορνογραφικά graffiti έχουν γεμίσει τοίχους στις Βρυξέλλες. Τέχνη ή…

Ο κόσμος είναι ένας καμβάς της φαντασίας μας.Πορνογραφικά graffiti έχουν γεμίσει τοίχους στις Βρυξέλλες. Τέχνη ή…

0
602

Το σεξ και η τέχνη είναι το ίδιο πράγμα . Κάποιοι σοκαρίστηκαν, κάποιοι τα θεωρούν «κόσμημα», κάποιοι άλλοι απλά βλέπουν ένα τοίχο…Η τέχνη έτσι και αλλιώς δεν είναι αυτό που βλέπει ο καλλιτέχνης αλλά αυτό που κάνει τους άλλους να δουν.

 

Κανείς δεν τα έχει διεκδικήσει, παραμένουν εκεί, σαν ταινία πορνό χωρίς υπογραφή προκαλώντας σούσουρο.

 

brussels nsfw graffiti

 

 

Τα πορνογραφικά έργα του ανώνυμου street artist έχουν εμφανιστεί σε διάφορα σημεία της πόλης απεικονίζοντας γεννητικά όργανα με λεπτομέρεια ή ακόμη και μια γυναίκα που αυτοϊκανοποιείται. Το πρώτο έργο, με έναν γυμνό άντρα, εμφανίστηκε στην πόλη του Saint-Gilles, στα μέσα Σεπτεμβρίου.

 

Πορνογραφικά γκράφιτι γεμίζουν τις Βρυξέλλες και κανείς δεν γνωρίζει ποιος τα σχεδιάζει

 

Μετά σειρά είχε ο τεράστιος πρωκτός σε μια πλευρά κτιρίου στο κέντρο της πόλης και λίγες μέρες αργότερα, σε μια σκεπή, εμφανίστηκε μια γυμνή γυναίκα. Το ένα μετά το άλλο, αυτά τα «έργα» εμφανίζονται αλλά περισσότερο ιντριγκάρει τον κόσμο το ποιος τα υπογράφει παρά το τι πρεσβεύουν. Και ενώ ο δήμαρχος και οι δημοτικοί υπάλληλοι υποσχέθηκαν να το αφαιρέσουν, μερικές χιλιάδες άνθρωποι τα βρίσκουν όμορφα και έχουν υπογράψει μια αίτηση για να μην γίνει παρέμβαση.

Μάλλον τον σκοπό του τον πέτυχε ο ανώνυμος καλλιτέχνης γιατί, άλλωστε, η τέχνη από μόνη της προκαλεί θαυμασμό και δέος και αποστροφή και απόλαυση και διχογνωμία!

 

Ερασιτεχνικό video από το μεγαλύτερο κρουαζιερόπλοιο ever να το σφυροκοπάει η τρικυμία προκαλεί τρόμο και γίνεται viral!

Κακά τα νέα από το Westeros… Το τέλος είναι πιο κοντά από ότι το φανταζόμασταν…