HomeBLOGSΟι 10 χώρες που κάνουν το εντονότερο "καμάκι"

Οι 10 χώρες που κάνουν το εντονότερο “καμάκι”

H γραμμή ανάμεσα σε ένα καλό/διακριτικό φλερτ και σε ένα φλερτ έντονο και επιδεικτικό είναι πολλές φορές πολύ λεπτή. Κάποιες χώρες, όπως η Αμερική για παράδειγμα, δεν είναι και πολύ γνωστές για το “όμορφο” φλερτ του λαού τους, άλλες πάλι, είναι φημισμένες για τον τρόπο που οι κάτοικοί τους φλερτάρουν, φιλιούνται και γενικότερα δείχνουν τον ερωτισμό τους με έναν τρόπο αξιόλογο.

 

Κάποιες χώρες μάλιστα είναι ιδιαίτερα γνωστές για το πόσο επιθετικές είναι όταν φλερτάρουν, γι αυτό και μια έρευνα έγινε για να μας ανοίξει τα μάτια και να μας κατατοπίσει στον παγκόσμιο χάρτι του φλερτ.

 

Η έρευνα βασίστηκε σε χρήστες του Reddit και του Quora που αποκάλυψαν τις ερωτικές ιστορίες τους αλλά και σε στατιστικές πάνω στο online flirting, στις σεξουαλικές παρενοχλήσεις και στη γενικότερη σεξουαλική συμπεριφορά των λαών. Οι χώρες βαθμολογήθηκαν με το πόσο επιθετικά φλερτάρουν, ενώ σημασία δόθηκε και στο αν είχε ενεργό ρόλο και το γυναικείο φύλο πάνω στη τέχνη του φλερτ.

 

Νούμερο 10 – Ρωσία

 

Μπορεί η ατάκα τους να είναι το “Θα σε σπάσω” που δεν ακούγεται και τόσο ερωτικό, ωστόσο το παιχνίδι τους στο κρεβάτι είναι φημισμένο. Η Μόσχα ανακυρήχθηκε από το Badoo.com, ένα δίκτυο ερωτικών κυρίως γνωριμιών, ως η δεύτερη πόλη που φλερτάρει περισσότερο, ενώ μια περσινή έρευνα ανέδειξε τη Ρωσία ως τη τρίτη πιο σεξουαλικά ενεργή χώρα στο κόσμο.

 

Νούμερο 9 – Δομινικανή Δημοκρατία

 

Οι γυναίκες της Δομινικανής Δημοκρατίας κατατάχθηκαν στη τρίτη θέση παγκοσμίως του Online flirting καθώς δε φοβούνται να φλερτάρουν αυτές και είναι κάτι που το κάνουν συχνά. Ενώ γενικότερα οι ντόπιοι επιδίδονται στο φλερτ με τους τουρίστες για την αύξηση των προσωπικών τους κερδών.

 

Νούμερο 8 – Γαλλία

 

Γενικότερα οι Γάλλοι είναι γνωστοί για το επιθετικό τους φλερτ. Φυσικά αν δεν είσαι Γαλλίδα, ένα σχόλιο για το πόσο ωραία μάτια έχεις δεν είναι κάτι το τόσο κακό και άσχημο να το ακούσεις ενώ πίνεις το καφέ σου στη λεωφόρο του Montparnasse. Σε πρόσφατη έρευνα όμως, το 100% των Παριζιάνων γυναικών παραδέχτηκε ότι έχει δεχτεί μια κάπως σεξουαλική παρενόχληση στο μετρό. Δηλαδή με λίγα λόγια όλες οι γυναίκες στη Γαλλία έχουν ενοχληθεί άσχημα από τους άνδρες στη πόλη του Φωτός.

 

Νούμερο 7 – Ινδία

 

Οι γυναίκες στην Ινδία είναι σεμνές γι αυτό και οι άνδρες εκεί, κάνουν τα αδύνατα δυνατά για να εδραιώσουν την ύπαρξή τους. Είναι χαρακτηριστικοί οι έντονοι ήχοι που κάνουν όταν φιλιούνται ενώ μια χρήστης του Quora, σχολίασε πως οι Ινδοί νιώθουν ότι πρωταγωνιστούν σε κάποια ταινία του Bollywood και κυνηγούν τις γυναίκες περισσότερο απ’όσο θα έπρεπε γιατί πιστεύουν ότι στο τέλος αυτές θα πουν ναι.

 

Νούμερο 6 – Ισπανία

 

Ο όρος λατίνος εραστής είναι γνωστός. Ωστόχο η Ισπανία κατέχει αυτή τη θέση εξαιτίας των γυναικών της. Σύμφωνα με τα στοιχεία του Badoo , οι ισπανίδες ήταν αυτές που ξεκινούσαν μια συζήτηση και πως ήταν οι πιο ενεργές στο φλερτ από όλες τις άλλες χώρες. Οπότε καλό θα ήταν να επισκεφθούν οι άντρες την Ισπανία, για διακοπές τουλάχιστον αν όχι για την αναζήτηση της μέλλουσας γυναίκας τους.

 

Νούμερο 5 – Κολομβία

 

Οι λατινοαμερικάνοι έχουν καλή φήμη πάνω στον έρωτα, την αγάπη, το φλερτ και στην εκδήλωση των ερωτικών τους συναισθημάτων. Η Κολομβία όμως βρίσκεται στη μέση αυτής της λίστας για έναν όχι και τόσο καλό λόγο. Σύμφωνα με έρευνα του Reuters , η Bogota βρίσκεται στη πρώτη θέση σεξουαλικών παρενοχλήσεων των γυναικών στα Μ.Μ.Μ και για αυτό το λόγο κατατάσσεται ως τη χειρότερη πόλη για να μετακινείται μια γυναίκα. Not so cool….

 

Νούμερο 4 – Βραζιλία

 

Αν επισκεφθείτε ποτέ τη Βραζιλία να είστε σίγουροι πως θα δώσετε το καλύτερο φιλί με γλώσσα. Ο λαός της Βραζιλίας είναι πολύ ενεργός σεξουαλικά, ξεκινούν τη σεξουαλική τους ζωή από νεαρή ηλικία και πολλές φορές τα φεστιβάλ τους καταλήγουν σε ένα τεράστιο παρτυ φιλιών. Ωστόσο μια χρήστης του Quora σημείωσε πως οι Βραζιλιάνοι δε δέχονται εύκολα το “όχι” του συντρόφου τους και γίνονται πολύ απαιτητικοί.

 

Νούμερο 3 – Αίγυπτος

 

Σύμφωνα με το περιοδικό Smithsonia, το 99% των γυναικών στην Αίγυπτο έχει δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση κάτα κάποιο τρόπο. Ας τους πει κάποιος να ηρεμήσουν.

 

Νούμερο 2 – Ιταλία

 

Οι Ιταλοί είναι φημισμένοι εδώ και χρόνια για το φλερτ τους. Το “ciaο bella” στους δρόμους της Ιταλίας πάει και έρχεται , ενώ το σίγουρο είναι ότι αν βρεθεί μια γυναίκα μόνη στην Ιταλία σίγουρα θα είναι εκεί κάποιος που έχει σκοπό να τη ρίξει. Επίσης οι Ιταλοί ξέρουν ότι η καταγωγή τους είναι ένα σημαντικό συν και γι αυτό πολλές φορές έχουν μια παραπάνω αυτοπεποίθηση από όσο θα’πρεπε. Γι αυτό και δυσκολεύονται να μαζέψουν τα χέρια τους.

 

Νούμερο 1 – Ελλάδα

 

Κι όμως τα οικονομικά προβλήματα δεν έχουν επηρεάσει την αυτοπεποίθηση των Ελλήνων. Η Αθήνα βρίσκεται στη πρώτη θέση των πόλεων που οι κάτοικοι τους φλερτάρουν περισσότερο , ενώ η Ελλάδα βρίσκεται στη πρώτη θέση των πιο σεξουαλικώ ενεργών λαών. O Dr Simon Hardy, συντάκτης του άρθρου The Greeks, Eroticsm and Ourselves, δήλωσε στη Telegraph πως οι Έλληνες έχουν τελειοποιήσει τις δεξιότητές τους στο φλερτ, από τα αρχαία μόλις χρόνια,  στα συμπόσια, στα οποία μιλούσαν για τη φιλοσοφία. Προφανώς και οι Έλληνες απολαμβάνουν αυτές τις ικανότητές τους στο καμάκι. Φλερτάρουν περισσότερο από κάθε άλλο λαό, κάνουν το περισσότερο σεξ παγκοσμίως και δε πρέπει να ξεχνάμε πως οι Έλληνες ανακάλυψαν τη ρητορική, τη λεκτική τεχνική που μετατρέπει ένα “όχι” σε “ναι”. Γι αυτό άλλωστε και η συμβουλή για όσους ξένους έχουν σκοπό να επισκεφθούν την Ελλάδα, είναι ότι πιθανότα θα εμπλακούν σε μια ερωτική “κατάσταση” πριν καν προλάβουν να πουν τη λέξη “Αριστοτέλης”.

 

Με το Athenstimeout στην μαγευτική Ικαρία! – Διεκδικήστε ένα μοναδικό διήμερο στο κορυφαίο ξενοδοχείο του νησιού!

 

 

Διαβαστε επισης

loading...