HomeBLOGSOnce upon a time, in a galaxy far far away, δημιουργήθηκε η...

Once upon a time, in a galaxy far far away, δημιουργήθηκε η Greek Nasa… Και το twitter πήρε φωτιά!

Τελικά αυτός ο Γενάρης επιφύλασσε τα καλύτερα για το τέλος του.. Αφού λοιπόν λύσαμε όλα τα επίγεια θέματά μας, είπαμε να προχωρήσουμε και στα διαστημικά μιας και παίζει αυτό να είναι το Plab B της κυβέρνησης για την σωτηρία του ελληνικού γένους.

 

Ήταν θαρρούμε ημέρα Δευτέρα 30/1, όταν το Υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης ανακοίνωσε ότι ιδρύει, με νομοσχέδιο που καταθέτει άμεσα στη Βουλή, την Ελληνική Διαστημική Υπηρεσία.

 

Πέρα από το πρώτο σοκ και τα γέλια, με υπεράνθρωπες προσπάθειες κρατηθήκαμε διαβάζοντας την επιχειρηματολογία αυτού του νέου βήματος όπως ακριβώς αναφέρθηκε στην ανακοίνωση: «είναι αδιανόητο η χώρα μας να μη διαθέτει διαστημική υπηρεσία, ιδιαίτερα τώρα που με την εκτόξευση του δορυφόρου Hellas Sat, δημιουργούνται σημαντικές εμπορικές ευκαιρίες, που θα αξιοποιηθούν από μια εταιρεία διαστημικής πολιτικής αντίστοιχη με τα ευρωπαϊκά δεδομένα».

 

Αυτό το «είναι αδιανόητο» είναι που μας ξεπερνά. Και τελικά όχι μόνο εμάς αλλά και τον υπόλοιπο κοσμάκη που μόνο του χιούμορ του έχει μείνει σε αυτόν τον τόπο..

 

Και κάπως έτσι δημιουργήθηκε και το Hashtag #Greek_Nasa στο twitter και ο κόσμος έδωσε ρέστα..

 

Displaying tweet1.jpg

 

Displaying tweet2.jpg

 

Displaying tweet4.jpg

 

Displaying tweet3.jpg

 

Displaying tweet5.jpg

 

Διαγωνισμός athenstimeout.gr – Κερδίστε βιβλία από τις εκδόσεις Ψυχογιός

To athenstimeout σας πάει στο Vertu Live Club – Διεκδικήστε μία φιάλη για 6 άτομα

 

 

 

 

 

Διαβαστε επισης

loading...