HomeBLOGSΌταν το Activia έκανε το healthy snacking πιο απολαυστικό!

Όταν το Activia έκανε το healthy snacking πιο απολαυστικό!

Έντονη ζωή, άγχος, κούραση! Οι συνεχείς γρήγοροι ρυθμοί της καθημερινότητας είναι τέτοιοι που μας δημιουργούν την ανάγκη για μικρά θρεπτικά snack που θα μας κρατήσουν κατά τη διάρκεια της μέρας. Μία ιδανική λύση ιδιαίτερα τώρα που ανεβαίνει η θερμοκρασία είναι τα προϊόντα γιαουρτιού, ένα snack που το απολαμβάνουμε χωρίς  τύψεις!

 

Η Danone, η παγκοσμίου φήμης εταιρεία γαλακτοκομικών, που έχει αγαπηθεί όσο τίποτα από τους Έλληνες καταναλωτές, χάρη στις θαυμάσιες γεύσεις και την απαλή υφή των προϊόντων ACTIVIA, αποτελεί την αγαπημένη συνήθεια, για αυτούς που επιλέγουν τον υγιεινό τρόπο ζωής αλλά δεν θέλουν να στερούνται τα απολαυστικά σνακς.

 

Τα προϊόντα ACTIVIA έχουν ενθουσιάσει το ελληνικό κοινό, τόσο οι απλές γεύσεις των λευκών προϊόντων γιαουρτιού με μόνο 2% λιπαρά, όσο και οι γεύσεις που συνδυάζουν απολαυστικά φρούτα, δημητριακά και ξηρούς καρπούς, καθώς και τα ACTIVIA Drinks με γεύσεις όπως ροδάκινο-μάνγκο, μύρτιλο και δημητριακά. Τα αγαπημένα healthy σνακς μπορεί να τα επιλέξει κανείς σε διαφορετικά snacking moments, όπως το δεκατιανό, το απογευματινό ή οποιαδήποτε άλλη στιγμή της ημέρας. Το healthy snacking είναι τρόπος ζωής και τα ACTIVIA, με την μοναδική καλλιέργεια Bifidus ActiRegularis, αποτελούν την ιδανική επιλογή.

 

Φέτος το καλοκαίρι η εταιρεία Danone λανσάρει μια νέα σειρά προϊόντων, τα ACTIVIA Αρχαίοι Σπόροι. Η σειρά αυτή αποτελείται από δύο “super” προϊόντα γιαουρτιού, το ACTIVIA με Κινόα και Άλλους Καρπούς και το ACTIVIA Πολυδημητριακά. Οι καλοκαιρινοί μήνες δεν έχουν υπάρξει πιο υγιεινοί και χορταστικοί και τα πρώτα superfoods που έχει παρουσιάσει ποτέ η Danone είναι έτοιμα να σας ξετρελάνουν!

 

ACTIVIA Τραγανή απόλαυση

 

 

activia22.jpg

ACTIVIA Φρούτα & Δημητριακά

 

5200326102463.jpg

 

 

ACTIVIA Λευκό

 

 

activia.jpg

 

 

ACTIVIA Γιαουρτοποτό

 

activia-660.jpg

 

Διαβαστε επισης

loading...