HomeBLOGSΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2015: Πάμε για άλλα, πράγματα μεγάλα!

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2015: Πάμε για άλλα, πράγματα μεγάλα!

Άντε, αυτό ήταν guys! Πέρασε κι αυτό! Η χρονιά που όλοι σας τρόμαζαν ότι θα σας μείνει αξέχαστη, η χρονιά που το άγχος χτυπάει κόκκινο και που καθορίζει όπως λένε το μέλλον σας, ρίχνει αυλαία από Δευτέρα! Την Δευτέρα 18 Μαϊου οι Πανελλήνιες ξεκινούν και κάθε ελληνόπουλο δίνει τη δική του μάχη για μια θέση στην τριτοβάθμια εκπαίδευση της χώρας μας. Σαν χθες. θυμάμαι τη δική μου παρόμοια εμπειρία στην όλη διαδικασία. Ήταν πριν 3 χρόνια, όταν ο Σωκράτης και ο Αριστοτέλης είχαν γίνει αγαπημένοι μου φίλοι και η ξανθιά, μικροσκοπική καθηγήτρια που είχα στα ιδιαίτερα ήταν ο άνθρωπος που έβλεπα πιο πολύ και από τους γονείς μου καθημερινά! Ήταν η χρονιά που μικροί-μεγάλοι με άγχωναν περισσότερο, παρά με χαλάρωναν, η φάση που σύμφωνα με τα λεγόμενά τους αν δεν έμπαινες σε πανεπιστήμιο, τέλειωνε εκεί η ζωή σου! Τελικά, μήπως έκανα λάθος;

 

 

Ξέρω, η ανωτέρω φωτογραφία ένα 24ωρο πριν τη μεγάλη έναρξη ανταποκρίνεται πλήρως στα εσώψυχά σας. Μα προσοχή! Το άγχος δεν ωφέλησε ποτέ κανέναν! Ό,τι διαβάσατε διαβάσατε! Δεν αλλάζει κάτι πλέον! Θετική σκέψη και συγκέντρωση στο γραπτό σας. Ένα καλό πρωινό, προτού φύγετε από το σπίτι και ένας καλός ύπνος απόψε το βράδυ! Με αυτά για βοήθεια. θα αριστεύσετε, πιστέψτε με! Σήμερα, απολαύστε τη μέρα, διαβάστε ελάχιστα και περάστε όμορφα την Κυριακή σας, γεμίζοντάς την με πράγματα που αγαπάτε και ανθρώπους που σας ανεβάζουν! Τα δύσκολα πέρασαν και τα όμορφα φοιτητικά χρόνια, έρχονται για να μείνουν! Κι αν κάτι πάει στραβά, μη σκαλώνετε! Δεν ήρθε το τέλος! Μια ακόμα προσπάθεια, δε θα σας κάνει κακό. Επιπλέον, δε γεννηθήκαμε όλοι για να γίνουμε επιστήμονες! Ο μπαμπάς μου ηλεκτρολογία τέλειωσε και ζυμώνει καρβέλια!

Και μιας και από το σόι μου το λατρεμένο, αύριο διαγωνίζεται το κοριτσάκι μου, η μικρή μου ξαδελφούλα, δώστε μου την ευκαιρία να κάνω μια ειδική αφιέρωση! Καλή επιτυχία Αντωνίτσα μου! Δείξ’τους τι πάει να πει “καπάτσα Κεφαλονίτισσα’. Άλλωστε, το ‘χεις δε δε φοβάμαι! Η ιατρική σε περιμένει. Κάνε μας περήφανους όπως όλα αυτά τα χρόνια. Άλλωστε, δεν πήγες τυχαία στη Euroscola!

 

CONCLUSION: Θετική σκέψη, καθαρό μυαλό και όλα θα πάνε καλά. Καλή επιτυχία σε όλα τα παιδάκια της χώρας, καλή επιτυχία Κεφαλονιά μου(έστω και με ποσόστωση), καλή επιτυχία στο ακριτικό σχολειό της Πάστρας που φοίτησα κι εγώ!

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης:

 

Δύο ελληνικά νησιά στους 5 κρυφούς προορισμούς της Μεσογείου

 

E ναι λοιπόν! Γερμανοί μαζεύουν υπογραφές για να αποζημιώσουν την Ελλάδα!

Διαβαστε επισης

loading...