HomeBLOGSΤο σενάριο καταστροφής από αστεροειδή μέσα στον Φλεβάρη δεν είναι και τόσο...

Το σενάριο καταστροφής από αστεροειδή μέσα στον Φλεβάρη δεν είναι και τόσο σενάριο.. Εσύ είσαι προετοιμασμένος;

Κάτι από σενάριο sci-fi ταινίας, ένας αστεροειδής που κατευθύνεται στην Γη, και η ανθρωπότητα έχει ελάχιστο εναπομείναντα χρόνο για να βρει τι θα κάνει για να το αντιμετωπίσει. Παρόλα αυτά, χάρη σε μία ανακάλυψη της NASA μέσα στο 2016, αυτό το σενάριο είναι καθόλα πραγματικό.

 

Ένα «αντικείμενο» έχει καταγραφεί σαν κάτι μεταξύ αστεροειδή και κομήτη και έχει πράγματι τροχιά προς την Γη.Το όνομα αυτού είναι 2016WF9 σε περίπτωση που θέλετε να αποδώσετε ευθύνες για τον χαμό του πλανήτη μας, αλλά όπως επισήμως αναφέρει η ίδια η NASA δεν πιστεύει ότι θα καταλήξει να χτυπήσει την Γη αλλά να περάσει «ξυστά» από εμάς, σε μια μηδαμινή απόσταση περίπου 32 εκατομμύρια μίλια μακριά στις 25 Φλεβάρη.

 

 

 

Υπάρχει όμως ένας δόκτορας ο οποίος πιστεύει ακράδαντα ότι το τέλος είναι κοντά, και μάλιστα πιο σύντομα από ότι πιστεύουμε και εμείς αλλά και η ΝASA, και ότι ο αστεροειδής αυτός θα προσκρούσει πάνω μας στις 16 Φλεβάρη. Ο Dr Dyomin DamirZakharovich, Ρώσος αστρονόμος προειδοποιεί ότι η πρόσκρουση αυτή θα έχει σαν αποτέλεσμα την καταστροφή εκατομμυρίων ανθρώπων, σπιτιών ακόμα και χωρών.

 

Και ερχόμαστε εμείς να ρωτήσουμε, στην πιθανότητα επικράτησης του δεύτερου σεναρίου, πόσο προετοιμασμένος είσαι για να έρθεις τετ α τετ με το τέλος σου;;;

 

Once upon a time, in a galaxy far far away, δημιουργήθηκε η Greek Nasa… Και το twitter πήρε φωτιά!

Ούτε το ’17 μας πάει καλά.. Φτωχότερο το ελληνικό πεντάγραμμο. Έσβησε ο Λουκιανός Κηλαηδόνης!

Διαβαστε επισης

loading...