HomeBLOGSΤα πέντε καλύτερα ξενοδοχεία που δεν ξέρεις

Τα πέντε καλύτερα ξενοδοχεία που δεν ξέρεις

 

 

 

 

Cavas Wine Lodge, Mendoza, Αργεντινή

Για όσους θα εξερευνήσουν τον οινικό πλούτο της Αργεντινής, αυτό το ησυχαστήριο είναι must. Πρόκειται για μικρά καταλύμματα μέσα στον αμπελώνα Cavas, σε απόλυτη αρμονία με το τοπίο και σε΄ενα από τα πιο δραματικά σκηνικά της φύσης.

 

Tswalu Kalahari, Νότιος Αφρική

Ενα ταξίδι στη Νότιο Αφρική πρέπει να περιλαμβάνει εξερεύνηση της φύση και ειδικά της ερήμου Καλαχάρι. Σε αυτά τα παραδοσιακά σπιτάκια μπορείτε να μείνειτε και να βιώσετε τον παραδοσιακό τρόπο ζωής των Βουσμάνων της περιοχή

 

Gibb’s Farm, Karatu, Τανζανία

Ενα μεγάλο κομμάτι της ιστορίας της Τανζανίας είναι η αποικιοκρατία και ένα άλλο είναι η πλούσια φύση και η εξωτική πανίδα και χλωρίδα. Μπορείτε να συνδυάσετε τις δύο αυτές εμπειρίες στη εν λόγω φάρμα που είναι κυριολεκτικά χτισμένη μέσα στην άγρια φύση.

 

Fogo Island Inn, Newfoundland, Καναδάς

Η Νέα Γη είναι ένα από τα πιο απομακρυσμένα σημεία του πλανήτη όπου υπάρχουν δείγαματα ανθρώπινου πολιτισμού. Σε αυτό το γραφικό και δραματικό σκηνικό μπορείτε να περάσετε μερικές μέρες βιώνοντας ακραίες συνθήκες αλλά με πολυτέλεια και στιλ.

 

Dynasty Villas, Σύβοτα Ελλάδα

Πρόκειται για την επιτομή της πολυτελούς διαμονής όπως προϊδεάζει και το όνομα αυτού του ξενοδοχειακού συμπλέγματος. Οι βίλες είναι η επιτομή της σύγχρονης αρχιτεκτονικής και έχουν πάρει το όνομα τους από τους πρωταγωνιστές της ομώνυμης σειράς.

 

Διαβαστε επισης

loading...