Home BLOGS Travel + Leisure: Η Πάρος είναι το καλύτερο νησί της Ευρώπης!

Travel + Leisure: Η Πάρος είναι το καλύτερο νησί της Ευρώπης!

0
1327

Η αγάπη για τα ελληνικά νησιά συνεχίζεται και φέτος το καλοκαίρι, σύμφωνα με τον κορυφαίο ταξιδιωτικό ιστότοπο Travel+Leisure

 

Εκτός από τη Μύκονο και τη Σαντορίνηπου βρίσκονται σε αυτή τη τιμητική λίστα κάθε χρόνο, αυτή τη χρονιά έχουν ψηφιστεί από τους αναγνώστες και ελληνικοί παράδεισοι που δεν υπήρχαν παλαιότερα στον κατάλογο. Ανάμεσα σε αυτά, η Κρήτη, η Μήλος και η Κέρκυρα (μαζί με όλα τα Επτάνησα).

 

Τη λίστα συμπληρώνουν η Σικελία στην Ιταλία, στη Σκωτία το Skye and the Hebrides και οι νήσοι Orkney  και το Αζόρες στην Πορτογαλία. Στην κορυφή της λίστας βρίσκεται η Πάρος, συγκεντρώνοντας 88,76 βαθμούς (με άριστα το 100) από τους αναγνώστες.

 

Οι αναγνώστες αξιολόγησαν τα νησιά ανάλογα με τις δραστηριότητές, τα αξιοθέατα, την φυσική ομορφιά, τις παραλίες, το φαγητό, τη φιλικότητα των κατοίκων και και τη συνολικότερη αξία.

 

Το Travel + Leisure (T + L) είναι γνωστό ως ένα από τα πιο σημαντικά ταξιδιωτικά περιοδικά παγκοσμίως. Κάθε χρόνο, διεξάγει μια μεγάλη έρευνα με σκοπό να ανακαλύψει τα καλύτερα μέρη της γης, ζητώντας από εκατομμύρια αναγνώστες παγκοσμίως μοιραστούν και να αξιολογήσουν  τις ταξιδιωτικές τους εμπειρίες.  

 

Τα 10 κορυφαία νησιά είναι:

1. Πάρος, Ελλάδα

2. Orkney Isnads, Σκωτία

3. Αζόρες, Πορτογαλία

4. Σαντορίνη, Ελλάδα

5. Κρήτη, Ελλάδα

6. Μήλος, Ελλάδα

7. Skye and the Hebrides, Σκωτία

8. Σικελία, Ιταλία

9. Μύκονος, Ελλάδα

10. Κέρκυρα, Ελλάδα