Home BLOGS Το YouTube έπαθε blackout στη μέση του ματς Αγγλίας- Κροατίας!

Το YouTube έπαθε blackout στη μέση του ματς Αγγλίας- Κροατίας!

0
437

Οι Αμερικανοί τηλεθεατές που παρακολουθούσαν τον ημιτελικό του αγώνα ποδοσφαίρου της Αγγλίας κατά της Κροατίας στο YouTube TV έμειναν απογοητευμένοι όταν η υπηρεσία έπεσε στα μέσα του αγώνα.

 

Η διακοπή διαταράσσει επίσης την προβολή ενός τετραμελούς αγώνα ανδρών στο Wimbledon.

 

Το YouTube ζήτησε συγγνώμη, αναγνωρίζοντας ότι “το χρονοδιάγραμμα είναι φρικτό”. Η υπηρεσία επαναλήφθηκε μισή ώρα αργότερα, ανέφερε η εταιρεία.

 

Οι οπαδοί εξέφρασαν ανοιχτά την ενόχλησή τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η υπηρεσία έχει πέσει σε κρίσιμη στιγμή. Τον Μάιο, έσβησε κατά τη διάρκεια ενός βασικού αγώνα NBA (National Basketball Association). Σε ένα tweet ανακοινώνοντας την υπηρεσία ήταν πίσω, το YouTube είπε ότι “κατάλαβε την απογοήτευση”.

 

Η Google εγκαινίασε το YouTube TV τον Απρίλιο του 2017, προσφέροντας πρόσβαση σε περισσότερα από 50 παραδοσιακά δίκτυα εκπομπής και καλωδιακής τηλεόρασης για μια τιμή συνδρομής 40 δολάρια (30 λίρες) το μήνα. Η υπηρεσία iPlayer του BBC είδε επίσης την άνοδο στα αιτήματα στην αρχή του παιχνιδιού, με έναν μηχανικό λογισμικού στην ομάδα να ρωτάει αν αυτό συνέβη επειδή η εφημερίδα The Evening Standard είχε δηλώσει λανθασμένα ότι ο αγώνας εμφανίστηκε στο BBC.