Τι θα δούμε από 14/4/2016 στις κινηματογραφικές αίθουσες;

Ο “δίδυμος” αδερφός του Ryan Reynolds του παίρνει συνέντευξη

Ακόμα μία κινηματογραφική βδομάδα ξεκινά.

 

Στο «Criminal» ο Ryan Reynolds είναι μυστικός πράκτορας της CIA που σκοτώνεται προσπαθώντας να ξεσκεπάσει μια υπόθεση. Το περίεργο του φιλμ είναι ότι όλες οι αναμνήσεις του (οπότε και η λύση της υπόθεσης) θα περάσουν στο μυαλό του εγκληματία, Kevin Costner.

 

Κυκλοφορεί δυστυχώς και το «Dirty Grandpa», μια ταινία τόσο κακή που θα εκπλαγώ αν καταφέρουμε να δούμε κάτι χειρότερο μέσα στο 2016. Δεν είναι μόνο κακή είναι κι ατελείωτη, ή τουλάχιστον αυτή την εντύπωση δίνει όσο τη παρακολουθείς. Κρίμα για όσους συμμετέχουν. Είναι γεγονός πως πρόκειται για τη μοναδική ταινία που κατάφερε να με εκνευρίσει η Aubrey Plaza, δεν πίστευα πως μπορεί να γίνει.

 


Στο «Second Mother» ακολουθούμε την ιστορία μιας νταντάς-οικονόμου στη Βραζιλία, ένα ευχάριστο κοινωνικό φιλμ για τους άγραφους κανόνες μεταξύ των κοινωνικό τάξεων ακόμα και όταν ζουν δεκαετίες κάτω απ’ την ίδια στέγη.

 

Για περισσότερες πληροφορίες και ημέρες και ώρες προβολών κάντε κλικ ΕΔΩ.

 

Στο «La Novia» ο Λεονάρντο, η Νύφη και ο Γαμπρός είναι αχώριστη παρέα από μικρά παιδιά, αλλά ανάμεσα στον Λεονάρντο και Τη Νύφη υπάρχει ένας αόρατος, άγριος, άρρηκτος δεσμός... Τα χρόνια περνούν, κι εκείνη, ανήσυχη και δυστυχισμένη, ετοιμάζεται για το γάμο της με Τον Γαμπρό, στη μέση της Λευκής Ερήμου, όπου ζει με τον πατέρα της. Την ημέρα πριν την τελετή, στην πόρτα της εμφανίζεται μια γριά Ζητιάνα , που της προσφέρει ένα δώρο και μια συμβουλή: «Μην τον παντρευτείς, αν δεν τον αγαπάς», ενώ παράλληλα της δίνει δυο γυάλινα στιλέτα.

 

Τέλος, το «Fuocoammare» απεικονίζει την ζωή στο ιταλικό νησί της Λαμπεντούζα, στην πρώτη γραμμή της Ευρωπαϊκής μεταναστευτικής κρίσης. Αν και βρίσκεται περίπου 200 χιλιόμετρα ανοικτά της νότιας ακτής της Ιταλίας, η Λαμπεντούζα έχει γίνει πρωτοσέλιδο παγκοσμίως τα τελευταία χρόνια σαν το πρώτο λιμάνι εισόδου για εκατοντάδες χιλιάδες μετανάστες της Αφρικής και Μέσης Ανατολής που ελπίζουν να κάνουν μια νέα ζωή στην Ευρώπη.

Criminal

 

Dirty Grandpa (Άτακτος Παππούς)

 

The Second Mother (Η Δεύτερη Μάνα)

 

La novia (Ματωμένος Γάμος)

 

Fuocoammare (Φωτιά στη Θάλασσα)

 

Για περισσότερες πληροφορίες και ημέρες και ώρες προβολών κάντε κλικ ΕΔΩ.