Τι θα δούμε από 4/8/2016 στο σινεμά;

Me Before You

Νέα κινηματογραφική βδομάδα ξεκίνησε με αρκετές ταινίες να κάνουν πρεμιέρα στα σινεμά.

 

Το «Me Before You» με την Emilia Clarke και τον Sam Claflin μας έδωσε αρχικά την εντύπωση ευδιάθετης ταινίας, μέχρι που μας έκανε να κλαίμε με μαύρο δάκρυ. Μπορεί να μην είναι ό,τι πιο πρωτότυπο έχει να προσφέρει το αισθηματικό είδος, αλλά πετυχαίνει τους σκοπούς του και αξίζει τον κόπο.

 

Στο «Eye in the Sky» η Helen Mirren έχει την αποστολή να εξολοθρεύσει τρομοκράτες που ετοιμάζονται για αποστολές αυτοκτονίας. Αν τους βομβαρδίσει όμως θα σκοτώσει και ένα αθώο εννιάχρονο κοριτσάκι που τυχαίνει να βρίσκεται στη ζώνη πυρός. Το δίλημμα είναι μεγάλο και κανείς δεν θέλει να πάρει αυτή την απόφαση.

 

Για περισσότερες πληροφορίες και ημέρες και ώρες προβολών κάντε κλικ ΕΔΩ.


 

Το «A Bigger Splash» είναι το πιο καλοκαιρινό φιλμ της εβδομάδας, αλλά όχι απαραίτητα το πιο ευχάριστο. Η υπέροχη φωτογραφία και οι δυνατές ερμηνείες δεν είναι αρκετές για να μας κρατήσουν δυο ώρες όταν στο σύνολο του το αποτέλεσμα είναι αδύναμο.

 

Στο «All Roads Lead to Rome» Η Sarah Jessica Parker έχει κάθε λόγο να κάνει ένα ταξίδι στην Ιταλία. Από τη μια πρέπει να απομακρύνει την έφηβη κόρη της από τη Νέα Υόρκη και κυρίως από τον προβληματικό της φίλο. Από την άλλη, αισθάνεται την ανάγκη να κλείσει έναν παλιό λογαριασμό που έχει να κάνει με μια παλιά ερωτική ιστορία. Η άφιξη μαμάς και κόρης στα μαγικά τοπία της Ιταλίας όμως επιφυλάσσει πολλές ανατροπές, καθώς εξελίσσεται σε μια περιπέτεια στη διάρκεια της οποίας όλοι παίρνουν μαθήματα ζωής.

 

Τέλος, στο «Storia D'amore» η Ναντίν είναι μια πολύ όμορφη γαλλίδα, που περνάει από οντισιόν για μανεκέν σε ένα πεντάστερο ξενοδοχείο στο Παρίσι. Ο Φάουστο είναι ένας νεαρός Ιταλός, που δουλεύει ως σερβιτόρος στο ίδιο ξενοδοχείο. Γνωρίζονται τυχαία. Και οι δυο τους είναι εύθραυστοι, χαρακτήρες μοναχικοί και εμμονικοί στην αναζήτηση της ευτυχίας. Η ερωτική έλξη που θα τους ενώσει, θα τους παρασύρει σε ένα παιχνίδι ζωής και θανάτου.

Me Before You (Πριν Έρθεις Εσύ)

 

A Bigger Splash (Κάτω Από τον Ήλιο)

 

Eye in the Sky (Αόρατος Εχθρός)

 

All Roads Lead to Rome (Όλοι οι Δρόμοι Οδηγούν στη Ρώμη)

 

Storia D'amore

 

Για περισσότερες πληροφορίες και ημέρες και ώρες προβολών κάντε κλικ ΕΔΩ.