Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Ποιο ήταν το επεισόδιο που ξεχείλισε το ποτήρι...

Μία ακόμη αποχώρηση έρχεται να προστεθεί στην εκπομπή «Σπίτι μου σπιτάκι μου». 

Κάτι δυσάρεστο φαίνεται πως συνέβη στον αγαπημένο...

 

 

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δίνει τις δικές της απαντήσεις στα όσα της καταλογίζουν τον τελευταίο καιρό σε πρόσφατη συνεντευξή της στο περιοδικό ΕΓΩ.

Όλο νόημα η φώτο που ανέβασε η...

Φαίνεται ότι το κοινό προτιμάει να δεί επαναλήψεις άλλων καναλιών παρά την πρωινή εκπομπή του Alpha! Αυτό τουλάχιστον δείχνουν τα νούμερα!

Η ομοιότητα της με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είναι μεγάλη...

Το Σάββατο 22 Νοεμβρίου το «Σπίτι μου σπιτάκι μου» ανοίγει την...

Μπορεί τα σενάρια να φουντωνουν για την εκπομπή, όμως εκείνη φαίνεται πως δεν καταλαβαίνει τίποτα και μάλιστα το διασκεδάζει!

Tην κατανόηση των τηλεθεατών ζητάει ο Alpha για τη σημερινή διακοπή της εκπομπής της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου.

Μιλώντας στο περιοδικό...

Μετά τις απανωτές αποχωρήσεις, ένα νέο... κρούσμα έρχεται να προστεθεί στο όλο σκηνικό και να στοχοποιήσει την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου!

Δεν θα μείνει κουνούπι!

"Το καταραμένο σπίτι", η νέα εκπομπή της ελληνικής τηλεόρασης με οικοδέσποινα τη σέξι Κωνσταντίνα Σπυροπούλου!

Ήταν να μην κάνει την αρχή η Ζήνα Κουτσελίνη, από εκείνη τη μέρα δεν έχει στεργιώσει άνθρωπος!

Για το νέο του τηλεοπτικό εγχείρημα στην τηλεόραση με την παρουσίαση στο πλευρό της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου μίλησε ο Αντώνης Λουδάρος και απάντησε στα "καυτά ερωτήματα" σχετικά με την πορεία της εκπομπής.

Εδώ και ενάμιση μήνα περίπου η  Κατερίνα Καραβάτου καταφέρνει να βρίσκεται στην κορυφή της τηλεθέασης αφήνωντας τη Σπυροπούλου ακόμα και με μονοψήφια νούμερα. Τι συνέβη εχθές όμως; ήρθε η ανατροπή;

Η αρχή έγινε με την αποχώρηση της Ζήνας Κουτσελίνη... Μετά, αρχισυντάκτης στο Σπίτι μου Σπιτάκι μου, ανέλαβε ο Νίκος Πατσώλης που έφυγε και αυτός! Και τώρα...

Σε κείμενο της η γνωστή τηλεκριτικός κατακεραυνωσε την παρουσιάστρια και σχολίασε την αποτυχία της πρωινής της εκπομπής!

Κι εκεί που προσπαθεί να «ορθοποδήσει» και να ανεβάσει την τηλεθέαση στην εκπομπή της, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δέχεται ακόμα ένα πλήγμα μετά την αποχώρηση Κουτσελίνη!
 

Μπορεί η «μάχη» του Σαββατοκύριακου μέχρι τώρα να έβγαζε νικήτρια την Κατερίνα Καραβάτου, όμως αυτό το Σάββατο και εκείνη, αλλα και η Σπυροπούλου το έφαγαν το κεφάλι τους από ένα τρίτο πρόγραμμα!

Οι αιχμές και η σκληρή κριτική για την παρουσιάστρια συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς!

2014 athenstimeout.gr All rights reserved