Η Χριστίνα Κολέτσα δημιούργησε "ψυχολογικά τραύματα" στους Knock Out! Δείτε το απίστευτο video clip που σαρώνει στο YOUTUBE!

Η Χριστίνα Κολέτσα δημιούργησε "ψυχολογικά τραύματα" στους  Knock Out! Δείτε το απίστευτο video clip που σαρώνει στο YOUTUBE!

Οι Knock Out επιστρέφουν με δυνατό ήχο και αποτελούν πλέον κατηγορία από μόνοι τους. Έχουν ταυτότητα, έχουν μοναδικό ηχόχρωμα και έχουν πάντα έτοιμη ατάκα:
"Τα καλύτερα παιδιά, έχουν ψυχολογικά!"

 

 

Το βίντεο κλιπ του τραγουδιού σκηνοθέτησε ο μετρ τους είδους, Βαγγέλης Τσαουσόπουλος

 

 


Για τις ανάγκες του σεναρίου οι Knock Out και η Χρίστίνα Κολέτσα “παίζουν ξύλο”.

 

 

Οι σκηνές ήταν τόσο έντονες που δεν έλειψαν και οι τραυματισμοί.  Οι Knock Out κυριολεκτικά έκαναν γυαλιά καρφιά το στούντιο των γυρισμάτων και άφησαν πίσω τους συντρίμμια.

 


 

Στο βιντεοκλίπ συμμετέχει επίσης η χορεύτρια και χορογράφος Βυρωνία Απιδοπούλου που έχει ένα πολύ εντυπωσιακό βιογραφικό στον χώρο. Έχει συνεργαστεί με τον Σάκη Ρουβά την Πάολα  την Έλενα Παπαρίζου το X Factor ενώ υπήρξε πρωταθλήτρια ακροβατικής γυμναστικής και χορογράφος στις μαζούρκες του ΠΑΟΚ.

 

 

 

Την μουσική και τους στίχους του τραγουδιού ” Τα καλύτερα παιδιά έχουν ψυχολογικά” υπογράφει και πάλι ο ταλαντούχος Zanis Blasin μέλος των KnockOut και το σίγουρο είναι πως μετά το "Όταν Πονάω το Γλεντάω” και το ” Μια φωτιά” έρχεται μία ακόμη μεγάλη επιτυχία που θα παίξει δυνατά όλο το καλοκαίρι στα κλαμπ και στα ραδιόφωνα όλης της χώρας!
Κυκλοφορεί από την Digital Ray Records και την Black Box Music

 

 

Κυκλοφορεί από τη Digital Ray Records και τη BlackBox Music