HomeNEWS11 άνθρωποι που βρήκαν τραγικό θάνατο τραβώντας χαζές selfie

11 άνθρωποι που βρήκαν τραγικό θάνατο τραβώντας χαζές selfie

Θυμάμαι τότε που δεν υπήρχε η λέξη selfie, και ήμουν ευτυχισμένος.

Παρ’ όλα αυτά, η μπροστινή κάμερα των κινητών έχει πιάσει τη σημερινή νέα γενιά από το λαιμό, και η πίεση που ασκείται από τους συνομήλικους τους στα social media σημαίνει ότι τα παιδιά σήμερα ριψοκινδυνεύουν τις ζωές τους για περισσότερα «like».

 

self1

Την προηγούμενη Παρασκευή, η 68χρονοη βελγίδα τουρίστρια και συνταξιούχος γιατρός, Françoise Guillaume, πέθανε αφού υπέφερε από εγκαύματα στο 85% του σώματος τα οποία προκλήθηκαν όταν κατά λάθος έπεσε με την όπισθεν σε έναν ενεργό θερμοπίδακα στη Χιλή.

Νέα ανησυχητικά στατιστικά στοιχεία αποκαλύπτουν ότι η ταπεινή selfieπαίζει το ρόλο της στη φυσική επιλογή, αφού αποδεικνύεται ότι τα τελευταία χρόνια περισσότεροι άνθρωποι πέθαναν βγάζοντας selfie παρά από καρχαρία. Φέτος, το σκορ της χρονιάς διαμορφώθηκε ως εξής:

Ελάτε βρε παιδιά!

Η τελευταία μανία του ίντερνετ θέτει τους ανθρώπους σε απίστευτους κινδύνους για μια τέλεια και συναρπαστική selfie. Οι απρόσεκτες πόζες στην άκρη του γκρεμού ή οι φωτογραφίες εν ώρα οδήγησης αποδείχτηκαν μοιραίες για αρκετούς ανθρώπους.

Να θυμάστε, ό, τι φίλτρο κι αν χρησιμοποιείται, η εικόνα του νεκρού σας προσώπου δεν θα είναι ποτέ καλή.

Να μερικοί περίεργοι και τραγικοί θάνατοι ανθρώπων ενώ προσπαθούσαν να τραβήξουν την τέλεια λήψη:

Η 23χρονη Sylwia Rajchel, φοιτήτρια Ιατρικής, έπεσε από ύψος 4,5 μέτρων σε μια τσιμεντένια πλατφόρμα προσπαθώντας να βγάλει φωτογραφία στην άκρη του Puente de Triana Bridge στη Σεβίλλη.

self2

Ένας μαθητής έπεσε από την ταράτσα εννιαόροφου κτιρίου στο Vologda της Ρωσίας, προσπαθώντας να βγάλει μια «extreme selfie» με ένα φίλο του.

self3

Ο 66χρονος Hideto Uedo, γιαπωνέζος τουρίστας, πέθανε βγάζοντας selfie αφού έπεσε μερικά σκαλιά κατά την επίσκεψή του στο Taj Mahal. Έπαθε καρδιακή προσβολή λόγω της πτώσης.

self4

Ο Deleon Alonso Smith, 19χρονος πατέρας από το Χιούστον του Τέξας, πυροβόλησε κατά λάθος τον εαυτό του ενώ προσπαθούσε να βγάλει selfie με όπλο.

self5

Η 32χρονη Courtney Ann Sanford, κάτοικος της Νότιας Καρολίνας, πέθανε σε μετωπιαία συμπλοκή με φορτηγό ενώ ανέβαζε μια selfie στο Facebook την ώρα που οδηγούσε.

self6

Η 17χρονη Xenia Ignatyeva, έπεσε μοιραία από ύψος 9 μέτρων βγάζοντας φωτογραφία μια σιδηροδρομική γέφυρα στην Αγία Πετρούπολη. Προσπάθησε να πιαστεί από ηλεκτροφόρα καλώδια και χτυπήθηκε από 1.500 βολτ ηλεκτρισμού.

self7

Αφού είχαν περάσει το φράγμα ασφαλείας στην κορυφή ενός γκρεμού στην Πορτογαλία, ένα 5χρονο και ένα 6χρονο παρακολούθησαν τους Πολωνούς γονείς τους να πέφτουν κατακόρυφα βρίσκοντας το θάνατο, στην προσπάθειά τους να βγάλουν την τέλεια selfie.

self8

Όσο παράξενες και να φαίνονται αυτές οι ιστορίες, είναι τραγωδίες. Πιστεύω πως ήρθε η ώρα οι άνθρωποι να φροντίσουν τον εαυτό τους παρά τις selfie τους.

Πηγή 

Διαβαστε επισης

loading...