Home NEWS Το αφεντικό τρελάθηκε!!! Δωρεάν κάστρα στην Ιταλία προς εκμετάλλευση!!!

Το αφεντικό τρελάθηκε!!! Δωρεάν κάστρα στην Ιταλία προς εκμετάλλευση!!!

0
320

Η ιταλική κυβέρνηση έχει πάνω από 100 ιστορικά κτίρια τα οποία χρειάζονται μια «ψιλο-ανακαίνιση». Και όταν λέμε ότι τα «χαρίζουν» το εννοούμε ακριβώς! Τα κτίρια διατίθενται δωρεάν!

 

Η μόνη παγίδα είναι ότι θα πρέπει οι υποψήφιοι νέοι ιδιοκτήτες να είναι έτοιμοι να μετατρέψουν τα κτίρια και τον γύρω χώρο σε κάτι που να προσελκύσει τουρίστες.

 

Αν ποτέ θέλατε λοιπόν, να ανοίξετε ένα θεματικό ξενοδοχείο, ή να δημιουργήσετε ένα δικό σας τουριστικό αξιοθέατο βασισμένο σε ένα ιταλικό κτίριο, το timing δεν θα μπορούσε να είναι καλύτερο.

 

Η κυβέρνηση ελπίζει ότι με αυτή την στρατηγική θα προσελκύσουν τουρίστες σε λιγότερο γνωστές περιοχές αντί για τις γνωστές Βενετία και Ρώμη που βουλιάζουν από τουρίστες!

 

44 από τα κτίρια βρίσκονται σε ιστορικούς και θρησκευτικούς δρόμους, με τα υπόλοιπα σε μια κυκλική ακτίνα γύρω από τις πόλεις. Οι «νικητές» των κτιρίων που θα επιλεχθούν, θα έχουν στην ιδιοκτησία τους το κτίριο για 9 χρόνια ενώ θα έχουν την δυνατότητα ανανέωσης της σύμβασης αν η επιχείρηση αποδειχθεί επικερδής. Στην περίπτωση που το όλο αυτό concept πετύχει, η κυβέρνηση έχει επιπλέον 200 κτίρια προς διάθεση τα οποία θα βγουν στην «αγορά» μέσα στα επόμενα 2 χρόνια.

 

Δεν είναι η πρώτη φορά που η ιταλική κυβέρνηση κάνει τέτοια κίνηση. Το project Φάρος, είχε σαν στόχο να βγάλει σε δημοπρασία περίπου 30 ιστορικούς φάρους με την ελπίδα να τους μετατρέψουν σε ξενοδοχεία και άλλες τουριστικές εγκαταστάσεις.

 

Το Παρίσι είναι πασέ σε ότι έχει να κάνει με ρομάντζο… Αλλά το νέο «in» δεν του το είχαμε με τίποτα!

Ελληνίδα τραγουδίστρια κάνει θραύση στο εξωτερικό με ένα video clip σκέτη….ψυχεδέλεια!