Home NEWS Άγαλμα 3000 ετών ανακαλύφθηκε στο Κάιρο και όλοι έχουν πάθει φρενίτιδα… Τι να πούμε και εμείς εδώ που τα βρίσκουμε κάτω από κάθε πέτρα…

Άγαλμα 3000 ετών ανακαλύφθηκε στο Κάιρο και όλοι έχουν πάθει φρενίτιδα… Τι να πούμε και εμείς εδώ που τα βρίσκουμε κάτω από κάθε πέτρα…

0
339

Στην κυριολεξία όπου και να σκάψεις στην Ελλάδα βρίσκεις αρχαία… Απόδειξη ύπαρξη ενός θεμελιώδους πολιτισμού. Μάλλον στο Κάιρο το φαινόμενο δεν είναι συχνό για αυτό και έπαθαν σιελόρροια με την ανακάλυψη!

 

Ένα τεράστιο άγαλμα 8 μέτρων ενός Φαραώ ήρθε στην επιφάνεια κατά τύχη κιόλας, και πραγματικά μπορούμε να πούμε ότι είναι εντυπωσιακό. Αρχαιολόγοι από την Αίγυπτο και την Γερμανία που βρίσκονται στην ανασκαφή είναι σχεδόν σίγουροι ότι πρόκειται για το άγαλμα του Ραμσή ΙΙ, του ηγέτη της Αιγύπτου περίπου 3000 χρόνια πριν. Η ανακάλυψη έγινε κοντά σε ναό προς τιμήν του και για κάποιο λόγο το Υπουργείο Πολιτισμού δηλώνει ότι πρόκειται για ανακάλυψη υψίστης σημασίας.

 

farao1.jpg

 

Όπως βλέπετε και στις εικόνες ακέραιος έχει ανασυρθεί ο κορμός και το κάτω μέρος της κεφαλής, ενώ μέχρι στιγμής έχει βρεθεί η κορώνα, ένα αφτί και ένα μάτι του αγάλματος. Οι ειδικοί είναι αισιόδοξοι λόγω της εξαιρετικής κατάστασης στην οποία βρίσκεται ότι θα βρεθούν και τα υπόλοιπα μέρη.

 

farao2.jpg

 

Ο Ραμσίς ο Δεύτερος θεωρείται από τους καλύτερους ηγεμόνες της Αιγύπτου ο οποίος βασίλεψε για 67 χρόνια από το 1279 π.Χ. – 1213 π.Χ.

 

Αυτή η ετήσια διοργάνωση στην Ιαπωνία γιορτάζει τον «φαλλό» όπως καμία άλλη! Ο θρύλος πίσω από την πιο shocking γιορτή του πλανήτη!

Τυπάκος ανεβάζει video που δείχνει πως είναι να «χάνεσαι» παίρνοντας LSD και… σου ανοίγει τα μάτια σε έναν άλλο κόσμο!