Home NEWS Αηδονάκια Christmas Village στο Λούνα Παρκ “Τα Αηδονάκια” Όλη η Μαγεία των Χριστουγέννων είναι εδώ

Αηδονάκια Christmas Village στο Λούνα Παρκ “Τα Αηδονάκια” Όλη η Μαγεία των Χριστουγέννων είναι εδώ

0
341

Η πιο μεγάλη Χριστουγεννιάτικη Γιορτή, ξεκινά με εντυπωσιακό τρόπο για συνεχή χρονιά στο Λούνα Παρκ «Τα Αηδονάκια» στο Μαρούσι! Τα λατρεμένα Αηδονάκια φορούν και φέτος τα «Χριστουγεννιάτικα» τους, από τις 25 Νοεμβρίου έως τις 7 Ιανουαρίου. Ένας παραμυθένιος κόσμος περιμένει μικρούς και μεγάλους με πολλά παιχνίδια και χριστουγεννιάτικες εκπλήξεις!

 

Πανοραμική ρόδα, συγκρουόμενα αυτοκίνητα, roller coaster, ολοκαίνουργια πίστα πατινάζ «Ice Rollers», 3D mapping προβολές, σκανδαλιάρικα Ξωτικά, χριστουγεννιάτικα εργαστήρια, face painting και πολλές-πολλές ακόμη πρωτότυπες δράσεις.

Άπειρα φωτεινά αστέρια θα στολίσουν τον ουρανό του Aidonakia Christmas Village και ένα μεγάλο δέντρο γεμάτο λαμπάκια και δώρα θα φωτίζει το πάρκο. Διαδραστικά παιχνίδια σε φαντασμαγορικό 3D mapping περιβάλλον, face painting, διαγωνισμοί και πειραχτήρια Ξωτικά που θα παρασύρουν σε ατέλειωτο χορό μικρούς και μεγάλους!

 

Φέτος, στο Aidonakia Christmas Village, θα ζωντανέψει για πρώτη φορά μπροστά στα μάτια σας η θεατρική παράσταση «Το μαγικό ρολόι των Χριστουγέννων» με 3D mapping προβολή! Συναρπαστικές εικόνες & 3D γραφικά θα σας μαγέψουν και θα σας ταξιδέψουν με ένα πλούσιο πρόγραμμα δωρεάν παραστάσεων.

Στο μαγικό σπίτι του, ο Αϊ – Βασίλης θα σας υποδεχτεί με το έλκηθρο του, για να φωτογραφηθεί μαζί σας! Πλήρως ανακαινισμένος, κλειστός πολυχώρος που συγκεντρώνει παιδότοπο, καθιστικό και χώρος προβολής. Όλα σε ένα! Στο Καραμελόσπιτο θα απολαύσετε πρωτότυπες λιχουδιές, λαμπερή διακόσμηση και χριστουγεννιάτικη διάθεση. Στο «Αηδονόμπαρο» θα απολαύσετε μοναδικές χριστουγεννιάτικες λιχουδιές και ζεστά ροφήματα.

 

Και φυσικά όλα τα κλασικά παιχνίδια Λούνα Παρκ αλλά και δράσης για αξέχαστες στιγμές διασκέδασης: πανοραμική ρόδα, πίστα moto & cars racing, safari με ιπτάμενα ζώα, κλασσικό rollercoaster «Σκουλήκι ο Αλέξανδρος», αυτοκινητόδρομος, εσωτερικός και εξωτερικός παιδότοπος με φουσκωτά, τραμπολίνο, αράχνη «Spider», πύργος αναρρίχησης, συγκρουόμενα αυτοκινητάκια, τρενάκι, σκοποβολή, ινδιάνικο ποτάμι, ψάρεμα, ιππόδρομος και πολλά άλλα.

Η είσοδος στον χώρο είναι ελεύθερη

Ημερήσιο Βραχιόλι Απεριόριστης Συμμετοχής 16,5 ευρώ για 12 παιχνίδια,

εκτός από αυτά που κερδίζουν δώρα και τα Συγκρουόμενα Αυτοκίνητα

Μεμονωμένη μάρκα για τα υπόλοιπα παιχνίδια 3 ευρώ ανά συμμετοχή – παιχνίδι

 

Πακέτο 10 μαρκών ΜΟΝΟ 24 ευρώ (αρχική τιμή 30 ευρώ)

Πακέτο 20 μαρκών ΜΟΝΟ 42 ευρώ (αρχική τιμή 60 ευρώ)

Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο

210 6196948

Διεύθυνση

Ανδρέα Παπανδρέου & Διονύσου 155, Μαρούσι

Ώρες Λειτουργίας

Δευτέρα έως Παρασκευή 16:00-22:00

Σάββατο-Κυριακή 10:00-23:00

 

Εορταστικό ωράριο 10:00-23:00

Έναρξη εορταστικού ωραρίου: 23 Δεκεμβρίου 2017, και για όλη την περίοδο σχολικών αργιών

Luna Park «Τα Αηδονάκια»

Tο Λούνα Παρκ «Τα Αηδονάκια» λειτουργεί μόνιμα στη λεωφόρο Κηφισίας από το 1981. Με συνεχή παρουσία, άρτια οργάνωση και δημιουργία έντονων συγκινήσεων σε μικρούς και μεγάλους, η εταιρία έχει καταφέρει να δημιουργήσει παράδοση γύρω από το όνομα «Τα Αηδονάκια». Το έμπειρο προσωπικό και οι αυστηροί ποιοτικοί έλεγχοι για κάθε παιχνίδι (από τους πιστοποιημένους οργανισμούς TUV, ΕΛΟΤ-ΕΒΕΤΑΜ), αποτελούν εγγύηση για διασκέδαση σε ασφαλές περιβάλλον.

 

Δωρεάν parking από την Πύλη Εισόδου επί της οδού Διονύσου

Πρόσβαση με ΜΜΜ:

Προαστιακός «Κηφισίας», ΗΣΑΠ «Νερατζιώτισσα» (5 λεπτά με τα πόδια), Λεωφ. Γραμμή 550, Α7