HomeNEWSΑπίστευτο- Από υπέρβαρη έφτασε να παίρνει μέρος σε διαγωνισμό body building!

Απίστευτο- Από υπέρβαρη έφτασε να παίρνει μέρος σε διαγωνισμό body building!

Την απόλυτη μεταμόρφωση μέσω του τρόπου ζωής της, κατόρθωσε να πετύχει η 35χρονη Irina Nagevica. Σύμφωνα με δημοσίευμα της “Sun”, η γυναίκα αυτή έκανε πολύ άσχημη διατροφή και όπως παραδέχθηκε η ίδια, κάποιες μέρες έφτανε να τρώει, 5 γιαούρτια και 4 σάντουιτς για πρωινό! Την υπόλοιπη μέρα συνέχιζε με κουλουράκια, κέικ και μπύρα. Ώσπου μία μέρα πήρε την μεγάλη απόφαση να αλλάξει ριζικά τρόπο ζωής. Η Irina, κατάφερε να χάσει πολλά κιλά κάνοντας παράλληλα εντατική γυμναστική, ενώ πλέον πηγαίνει στο γυμναστήριο 7 ημέρες την εβδομάδα, παίρνοντας συχνά μαζί και την 12χρονη κόρη της. 

«Έβλεπα φωτογραφίες των μοντέλων να φοράνε ωραία ρούχα και μπικίνι, αλλά ήξερα ότι δεν θα έδειχναν έτσι και σε μένα. Κοίταξα στον καθρέφτη και πραγματικά δεν ήμουν ευχαριστημένη με αυτό που έβλεπα: Μεγάλη κοιλιά, μεγάλοι μηροί, κυτταρίτιδα, φρικτό διπλό πηγούνι και σκέφτηκα “πρέπει να κάνω κάτι με αυτό το σώμα”. Κατέστρεφα τη ζωή μου και το σώμα μου. Ήθελα να είμαι υγιής και να φαίνομαι καλά κι αυτό ήταν το κίνητρό μου να αλλάξω», δήλωσε η ίδια.

Η γυμναστική είχε γίνει πλέον το πάθος της και δεν δίστασε να πάει ένα βήμα παραπέρα. Θέλοντας να επηρεάσει θετικά και άλλους ανθρώπους να ακολουθήσουν τον δρόμο της, σταμάτησε τη δουλειά της ως δασκάλα και ξεκίνησε να δουλεύει ως personal trainer.

Τον περασμένο Οκτώβριο μάλιστα πήρε μέρος και σε διαγωνισμό bodybuilding στη Βρετανία κερδίζοντας σε δύο κατηγορίες, τη δεύτερη και τρίτη θέση. 

womn05

womn06

womn03

Διαβαστε επισης

loading...