Home NEWS Αποκλειστικά στο Athenstimeout.gr :Το Γωγουλίνι ετοιμάζεται για το χρυσό μετάλλιο!

Αποκλειστικά στο Athenstimeout.gr :Το Γωγουλίνι ετοιμάζεται για το χρυσό μετάλλιο!

0
332

Η βασίλισσα του Σαββατοκύριακου του  High Tv ετοιμάζεται για την μεγάλη πρωτιά. Σε  πυρετώδεις προετοιμασίες βρίσκεται αυτόν τον καιρό η Γωγώ Γαρυφάλλου. Το δικό μας Γωγουλίνι στις 6 Μάιου θα διαγωνιστεί στον επίσημο διαγωνισμό που διοργανώνεται από την ομοσπονδία  Ε.Χ.Ο.Ε για το κύπελλο  Ελλάδος στο ACROPOLIS OPEN για να διεκδικήσει την πρώτη θέση για τις χορευτικές της ικανότητες.

 

 

 

 

Η Γωγώ με τις συμβουλές της προπονήτριας  και χοροδιδάσκαλο της Μπαΐλη  Πένυ είναι έτοιμη να αφήσει άναυδους τους κριτές και το κοινό. Όσο για τα υπόλοιπα ένα θα σας αποκαλύψουμε το κουστούμι που θα διαγωνιστεί είναι άκρως αστραφτερό και αγοράστηκε από την Αίγυπτο.

 

 

 

 

 

Ο  υπεύθυνος της διοργάνωσης  κ.Παυλίδης έχει επιμεληθεί τα πάντα για τους συμμετέχοντες και την απονομή, και περιμένει όπως και εμείς να ανοίξουν οι πύλες για την «μεγάλη μέρα».

 

 

 

 

Εμείς με την σειρά μας θα ευχηθούμε στο δικό μας κορίτσι να ανέβει στο βάθρο με την χρυσή επιτυχία. Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε την παρουσιάστρια μας εξέφρασε την αγωνία και το άγχος της. Με νέο look και με άκρως ανεβασμένη διάθεση , μας υποσχέθηκε ότι θα κάνει ότι καλύτερο μπορεί για να διεκδικήσει την πρώτη θέση, που τόσο πολύ επιθυμεί.