HomeNEWSΑθηνόραμα Bar Awards - Shaker Trophy

Αθηνόραμα Bar Awards – Shaker Trophy

Με χαρά σας ενημερώνουμε πως το ARK στο πλαίσιο του θεσμού Αθηνόραμα Bar Awards – Shaker Trophy, βραβεύτηκε ως ένα από τα καλύτερα μπαρ της Ελλάδας για το 2017 αποσπώντας το Shaker Trophy!

 

 

 

athinorama trophy

 

 

 

 

Το Αθηνόραμα, το πλέον ισχυρό brand name στο χώρο της ψυχαγωγίας, οργανώνει και υλοποιεί κάθε χρόνο έναν σοβαρό και αξιόπιστο θεσμό αξιολόγησης εκατοντάδων μπαρ υποψηφίων και βράβευσης των καλύτερων ανά την Ελλάδα αναδεικνύοντας και επιβραβεύοντας το καλύτερο, με κριτήρια την έκταση, το βάθος, την εξειδίκευση, τη φαντασία και το επίπεδο των signature cocktails, τη σωστή αναπαραγωγή των all time classics και την δεξιότητα στην δημιουργία tailor made cocktails.

Απολαύστε συνδυασμό γεύσεων στο shaker με μελάνι σουπιάς, σόδα από φύκια και τσάι Oolong ή κρόκο Κοζάνης για τους τολμηρούς ουρανίσκους, ενώ οι πιο κλασικοί θα εκτιμήσουν απόλυτα ένα άψογο homemade barrel aged Manhattan.

 

 

 

 

Σας προσκαλούμε να απολαύσετε τα cocktails μας, καθημερινά, σε ένακοσμοπολίτικο all day spot με απίστευτη θέα στον Σαρωνικό, φωτεινό, ντυμένο με χαλαρή πολυτέλεια και αποικιακή αύρα, με ιδιαίτερα ’50s φωτιστικά και πανέμορφες καρέκλες peacock.

 

 

 

ARKSunset4

 

 

Ark 

Γρηγορίου Λαμπράκη 2 , 16674, Γλυφάδα 

Αστέρια Γλυφάδας 

Τηλέφωνο κρατήσεων: 2108948882 

Διαβαστε επισης

loading...