HomeNEWSΑυτές είναι οι 10 πιο ακριβοπληρωμένες ηθοποιοί του πλανήτη σύμφωνα με τη...

Αυτές είναι οι 10 πιο ακριβοπληρωμένες ηθοποιοί του πλανήτη σύμφωνα με τη λίστα Forbes…

Το οικονομικό περιοδικό Forbes δημοσίευσε τη λίστα με τις πιο υψηλά αμειβόμενες γυναίκες ηθοποιούς για το 2016. Ανάμεσα στις χώρες που έγινε η έρευνα, ήταν η Κίνα και η Ινδία με την τεράστια βιομηχανία παραγωγής θεάματος.

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι  το 30% των ηθοποιών στη λίστα είναι εκτός Χόλιγουντ, με το Bollywood  και το κινεζικό σταρ σύστεμ να έχουν δύο εκπροσώπους στη λίστα.

Οι 10 παρακάτω γυναίκες άντλησαν 205 εκατομμύρια δολάρια, ανάμεσα στην 1η Ιουνίου 2015, έως την 1η Ιουνίου 2016, πρό φόρων.

 

 

<p>10. Ντιπίκα Παντουκόν (10 εκατομμύρια δολάρια).</p>

10. Ντιπίκα Παντουκόν (10 εκατομμύρια δολάρια).

 

<p>9. Μίλα Κούνις (11 εκατομμύρια δολάρια)</p> ]

9. Μίλα Κούνις (11 εκατομμύρια δολάρια)

 

<p>8. Τζούλια Ρόμπερτς (12 εκατομμύρια δολάρια)</p>

8. Τζούλια Ρόμπερτς (12 εκατομμύρια δολάρια)

 

<p>7. Έιμι Άνταμς (13,5 εκατομμύρια δολάρια)</p>

7. Έιμι Άνταμς (13,5 εκατομμύρια δολάρια)

 

<p>6. Σαρλίζ Θερόν (16,5 εκατομμύρια δολάρια)</p>

6. Σαρλίζ Θερόν (16,5 εκατομμύρια δολάρια)

 

<p>5. Η Κινέζα Φαν Μπινγκμπίνγκ (17 εκατομμύρια δολάρια)</p>

5. Η Κινέζα Φαν Μπινγκμπίνγκ (17 εκατομμύρια δολάρια)

 

<p>4. Τζένιφερ Άνιστον (21 εκατομμύρια δολάρια)</p>

4. Τζένιφερ Άνιστον (21 εκατομμύρια δολάρια)

 

<p>3. Η Σκάρλετ Γιόχανσον, εκ των πρωταγωνιστών της ταινίας Captain America: Civil Wars, κατέλαβε την τρίτη θέση με εισοδήματα 25 εκατομμυρίων δολαρίων, μειωμένα κατά σχεδόν 30% σε σύγκριση με το 2015

3. Η Σκάρλετ Γιόχανσον, εκ των πρωταγωνιστών της ταινίας Captain America: Civil Wars, κατέλαβε την τρίτη θέση με εισοδήματα 25 εκατομμυρίων δολαρίων, μειωμένα κατά σχεδόν 30% σε σύγκριση με το 2015.

 

<p>2. Η Μελίσα Μακάρθι κατέγραψε ταχύτατη άνοδο στις απολαβές της και κατέλαβε τη δεύτερη θέση στη λίστα του Forbes. Η Μακάρθι είχε εισοδήματα 33 εκατομμυρίων δολαρίων, αυξημένα κατά 10 εκατομμύρια σε

2. Η Μελίσα Μακάρθι κατέγραψε ταχύτατη άνοδο στις απολαβές της και κατέλαβε τη δεύτερη θέση στη λίστα του Forbes. Η Μακάρθι είχε εισοδήματα 33 εκατομμυρίων δολαρίων, αυξημένα κατά 10 εκατομμύρια σε σύγκριση με τα εκτιμώμενα έσοδά της το αμέσως προηγούμενο έτος, εν μέρει λόγω της συμβολής της στην αναβίωση της σειράς ταινιών Ghostbusters.

 

<p>1. Η Τζένιφερ Λόρενς είναι η πιο ακριβοπληρωμένη ηθοποιός του κόσμου το 2016 για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά. Η Λόρενς, πρωταγωνίστρια της σειράς ταινιών Hunger Games («Αγώνες Πείνας»), ε

1. Η Τζένιφερ Λόρενς είναι η πιο ακριβοπληρωμένη ηθοποιός του κόσμου το 2016 για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά. Η Λόρενς, πρωταγωνίστρια της σειράς ταινιών Hunger Games («Αγώνες Πείνας»), είχε εισοδήματα ύψους 46 εκατομμυρίων δολαρίων προ φόρων μέσα σε δώδεκα μήνες, εν μέρει λόγω της μεγάλης προκαταβολής που της δόθηκε για την αναμενόμενη ταινία Passengers, διευκρινίζεται στο δημοσίευμα του Φορμπς. Πάντως τα εισοδήματά της κατέγραψαν μείωση κατά 11,5% από το σύνολο των απολαβών της το 2015.

 

Κάνε τις κάμψεις 3 φορές πιο αποτελεσματικές και δες το σώμα σου να αλλάζει!

 

 

 

Διαβαστε επισης

loading...