HomeNEWSBάσανα, πίκρες, τσιγάρα και καημοί.. κλίμα βαρύ του χωρισμού στο Hollywood

Bάσανα, πίκρες, τσιγάρα και καημοί.. κλίμα βαρύ του χωρισμού στο Hollywood

Δεν ήταν ένα, δεν ήταν δύο ήταν πολλά τα γνωστά  ζευγάρια που αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους. Και επειδή το ποτήρι ξεχείλισε πια με τον χωρισμό Jolie – Pitt είπαμε να κάνουμε ένα δακρύβρεχτο αφιέρωμα στα πιο τρανταχτά «διαζύγια».

 

Brad Pitt – Angelina Jolie

Image result

 

Μετά από 10 χρόνια ως απλό ζεύγος συν 2 ως παντρεμένο, το ζεύγος Brangelina χωρίζει οριστικά. Η ηθοποιός έχει ήδη καταθέσει αίτηση διαζυγίου ζητώντας μάλιστα πλήρη κηδεμονία των τέκνων όλων και απλές επισκέψεις από τον δόλιο πατέρα. Σε αυτό βάλτε ότι έχουν και μια περιουσία 400 περίπου εκατομμυρίων να χωρίσουν.. Η χαρά των δικηγόρων!

 

Joshua Jackson – Diane Kruger

Image result

 

Ναι αν δεν ξέρατε ότι είναι μαζί καιρός να το μάθετε και να το ξεχάσετε μιας και το πάλαι ποτέ ευτυχισμένο ζευγάρι το οποίο μετρά 10 χρόνια κοινής πορείας αποφάσισε να χωρίσει. Δημοσιεύματα πάντως τον θέλουν να την ζητά απεγνωσμένα πίσω.

 

Sharon – Ozzy Osbourne

Image result

 

Το βάζουμε στην λίστα μιας και έκανε μπαμ μετά από 30 τόσα χρόνια γάμου. Η σύζυγος τον πέταξε έξω μιας και ο Ozzy ξεκίνησε τις καταχρήσεις αλλά και τα ξενο…..ματα. Και όπως το βάλαμε στην λίστα θα το βγάλουμε μιας και η κα Sharon αποφάσισε να του δώσει άλλη μια ευκαιρία αν μπει σε πρόγραμμα απεξάρτησης.

 

Amber Heard – Johnny Depp

Image result

 

Άλλο ένα πολύκροτο διαζύγιο μετά από ένα σύντομο γάμο. Την αίτηση διαζυγίου ακολούθησε και μήνυση από την κυρία επικαλούμενη ότι ο Johnny Depp την έδερνε. Φημολογείται πως η Amber απέσυρε μηνύσεις εναντίον του Depp και συνέγραψε ανακοίνωση που μιλούσε για «κοινή απόφαση οριστικού τέλους σε μια έντονα παθιασμένη σχέση με ακραίες στιγμές».

 

Lady Gaga – Taylor Kinney

Image result

Λίγο πριν τον γάμο, μετά από 5 χρόνια σχέσεις, η Lady Gaga παρατά τον μόνο άνθρωπο που έχει καταπιεί τις μέχρι τώρα ιδιοτροπίες της.

 

Και τόσα κομμάτια ελληνικά γνήσια λαϊκά για τα παιδιά που υποφέρουν αλλά δεν πρόκειται ποτέ να φτάσουν οι νότες στα αφτιά τους..Κρίμα δεν είναι;

 

Got bless America… Μα πόσο large πια αυτοί οι Αμερικάνοι;

Σε κάνει να αναρωτιέσαι… Αν ο πραγματικός Gambit είναι Κινέζος, υπάρχουν και οι άλλοι X-Men ανάμεσά μας;

Διαβαστε επισης

loading...