HomeNEWSΤο boyband της Κίνας που δεν είναι boyband ούτε girlband όμως αλλά…...

Το boyband της Κίνας που δεν είναι boyband ούτε girlband όμως αλλά… no genderband που κάνει θραύση!

Ποντάρετε πάντα στην Κίνα για περίεργες πρωτιές, γούστα, βίτσια και γενικά προτιμήσεις που εμάς θα μας φαινόντουσαν κάπως, απλά και μόνο γιατί είμαστε έτη φωτός πίσω σε ότι έχει να κάνει με την «μόδα» στα φύλα και τις σεξουαλικές προτιμήσεις.

 

Αυτή την φορά παγκόσμιο φαινόμενο αποτελεί το “boyband” Acrush  που αποτελείται στην ουσία από πέντε εικοσάρες… Τις  Lin fan, Peng Xichen, Lu Keran, An Junxi και Min Junqian  και αν και δεν έχουν ακόμη ντεμπούτο album ή video clip, ήδη μετράνε στη σελίδα των θαυμαστών τους στο Weibo, το αντίστοιχο Twitter της Κίνας, πάνω από 900.000 followers. Και αν δεν σας φαίνονται πολλά ενημερώνουμε ότι συγκριτικά, η katy Perry, η οποία είναι επίσης μεγάλο όνομα στην Κίνα, έχει ένα εκατομμύριο followers.

 

 

Το συγκρότημα αναδείχθηκε το περασμένο έτος έπειτα από μουσικό διαγωνισμό και βαδίζει στα χνάρια της πετυχημένης Li Yuchun, μια unisex ποπ. Η «άφυλη» αυτή τάση έχει αρχίσει και κερδίζει έδαφος στην Κίνα ενώ ο μάνατζέρ τους δηλώνει ότι αποφεύγουν να κάνουν χρήση των αντωνυμιών «αυτός» ή «αυτή».

 

Τόσο καιρό φτιάχνουμε τον καφέ λάθος και δεν το έχουμε καν πάρει χαμπάρι!

Δύο σπαζοκεφαλιές που…. Θα σας κάψουν το μυαλό!!

Διαβαστε επισης

loading...