HomeNEWSΔεν έχουν τελειωμό τα θύματα του 2016 στον χώρο της showbiz...

Δεν έχουν τελειωμό τα θύματα του 2016 στον χώρο της showbiz…

Νόμιζαν ότι με τον θάνατο του George Michael θα έκλεινε μια μαύρη χρονιά γεμάτη θανάτους αλλά δυστυχώς η hollywoodιανή οικογένεια μετρά ακόμα ένα θύμα που δεν είναι άλλη από την Carrie Fisher… Η πριγκίπισσα Leia από την υπερπαραγωγή του Star Wars άφησε την τελευταία της πνοή εχτές μετά από σοβαρό καρδιακό επεισόδιο που είχε εν ώρα πτήσης.

 

H 60χρονη ηθοποιός έγινε περισσότερο γνωστή από την συμμετοχή της στις ταινίες του Πολέμου των Άστρων ως Leia Organa έχοντας παίξει στις original ταινίες του Πολέμου των Άστρων: Μια νέα ελπίδα, Η αυτοκρατορία αντεπιτίθεται και Η επιστροφή των Τζεντάι (A new hope, The empire strikes back, The return of Jedi ), χωρίς αυτό όμως να σημαίνει ότι δεν έχει δεκάδες ρόλους σε ταινίες στο ενεργητικό της.

 

Πέρα από ηθοποιός σημαντική ήταν και η δουλειά της σαν συγγραφέας με πολλές βραβευμένες νουβέλες και μυθιστορήματα να έχουν γίνει ανάρπαστα από τα ράφια των βιβλιοπωλείων.

 

Το μόνο που ευχόμαστε είναι να είναι το τελευταίο θύμα της μαύρης αυτής χρονιάς, και να μην μάθουμε για κανένα άλλο περιστατικό τις 3 τελευταίες μέρες που  απομένουν!

 

Γιατί τόσες μέτριες ταινίες;

Ποια ήταν και είναι προφανώς η πιο πολύτιμη χριστουγεννιάτικη κάρτα που έχει πouληθεί ποτέ;

 

Διαβαστε επισης

loading...