HomeNEWSΔιακοπές τέλος; So what; Σεπτεμβριάτικες προτάσεις που θα σε κάνουν να ευχαριστηθείς...

Διακοπές τέλος; So what; Σεπτεμβριάτικες προτάσεις που θα σε κάνουν να ευχαριστηθείς την επιστροφή στην Αθήνα

Τέλειωσαν οι διακοπές σου; Ε δεν ήρθε και το τέλος του κόσμου. Το athenstimeout σου έχει 4 προτάσεις εξόδου που θα κάνουν την μετάβαση από Αύγουστο σε Σεπτέμβρη πιο ομαλή. Μήπως τελικά ο Σεπτέμβρης θα είναι ο μήνας σου; Δες τι έχεις να περιμένεις μέχρι το τέλος του μήνα.

Image result for monika

 

Ξεκινάμε με Monika. Η μεγάλη επιστροφή της στο Gagarin 1 χρόνια μετά την τελευταία της εμφάνιση, στις 16 Σεπτεμβρίου. Πως πέρασαν 10 χρόνια ε;

 

Συνεχίζουμε με  21 Σεπτεμβρίου όποτε και ξεκινούν οι Νύχτες Πρεμιέρας. Το Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας πιστό στο ραντεβού του με πολλές νέες κινηματογραφικές προτάσεις, στους κινηματογράφους Ιντεάλ, Δαναό 1 και Δαναό 2, Όπερα 1 και Όπερα 2 και Ταινιοθήκη. Οι κινηματογραφικές νύχτες θα διαρκέσουν μέχρι τις 2 Οκτώβρη.

 

Image result for Mega Vinyl Market

 

Λίγες μέρες μετά, συγκεκριμένα στις 24 και 25 Σεπτέμβρη όπου και θα πραγματοποιηθεί στην Τεχνόπολη το Mega Vinyl Market. Μία βόλτα θα σε πείσει..

 

Image result for sivert hoyem ηρωδειο

 

Και κλείνουμε τον μήνα με μια συναυλία έκπληξη, στο Ηρώδειο. Ο Sivert Hoyem των Madrugada στις 29 Σεπτεμβρίου για πρώτη φορά στην χώρα μας. Τα εισιτήρια έχουν σχεδόν τελειώσει και ήδη έχει κλειστεί και δεύτερη ημερομηνία στις 2 Οκτωβρίου σε διαφορετικό χώρογια όσους δεν προλάβουν.

 

Happy Birthday Freddie Mercury. Ο μόνος που πέρα από αστέρι έγινε και αστεροειδής..

Η Beyonce έγινε 35 και δημοσιοποιεί το νέο της clip με μια πιο.. άγρια πλευρά της!

Διαβαστε επισης

loading...