HomeNEWSΕίναι αυτός ένας κύκλος ή όχι; Η απάντηση λέει πολλά για την...

Είναι αυτός ένας κύκλος ή όχι; Η απάντηση λέει πολλά για την προσωπικότητά σας

Μία απλή ερώτηση και η απάντηση που θα δώσετε μπορεί να αποκαλύψει πολλά για την προσωπικότητά σας, σύμφωνα με νέα μελέτη.

Η απάντηση στην ερώτηση «είναι αυτό κύκλος ή όχι;» μπορεί να αποκαλύψει πολλά για την πολιτική σας στάση και το αν είστε συντηρητικοί ή φιλελεύθεροι.

Όσοι απαντούν «ναι» στην ερώτηση είναι πιο πιθανό αν είναι φιλελεύθεροι και δεκτικοί στις διαφορετικές κοινωνικές ομάδες, ανάφερε έρευνα που δημοσιεύτηκε στο επιστημονικό περιοδικό Journal of Personality and Social Psychology.

Ταυτόχρονα, όσοι πιστεύουν ότι το παραπάνω σχήμα δεν συνιστά κύκλο είναι πιο πιθανό αν έχουν συντηρητικές απόψεις και συμπεριφορές.

Πιο συγκεκριμένα, όπως έγραψε ο Ben Ambridge στη Guardian, όσοι απαντούν θετικά στην ερώτηση είναι πιο πιθανό να υποστηρίξουν τον γάμο ανάμεσα σε ομόφυλα ζευγάρια, τη νομιμοποίηση της μαριχουάνα και την κρατική βοήθεια προς τους ανέργους και τους άστεγους, ενώ όσοι απαντούν αρνητικά είναι πιθανότερο να επιθυμούν δυνατό στρατό και μηδενική ανοχή σε εγκλήματα όπως είναι η πορνεία και η χρήση ναρκωτικών.

Πηγή: huffingtonpost.gr

Διαβαστε επισης

loading...