HomeNEWSΈκπληκτος ο Νίκο Ρόσμπεργκ με τη Ferrari και τη Red Bull

Έκπληκτος ο Νίκο Ρόσμπεργκ με τη Ferrari και τη Red Bull

Ο Νίκο Ρόσμπεργκ κατέλαβε την δεύτερη θέση στις κατατακτήριες δοκιμές της Ισπανίας και δεν έμεινε πλήρως ικανοποιημένος.

Ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας δεν έκρυψε την έκπληξή του, εξαιτίας της απογοητευτικής επίδοσης της Ferrari, αλλά και της πολύς καλής κατάταξης της Red Bull, η οποία εν αντιθέσει με τα προηγούμενα Γκράν Πρι, κατόρθωσε να “πλασαριστεί” σε απροσδόκητα καλή θέση.

 

«Σίγουρα είμαι απογοητευμένος που είμαι δεύτερος, ήθελα να είμαι πρώτος σήμερα. Ο Λιούις απλά ήταν πιο γρήγορος στις κατατακτήριες σήμερα. Ευτυχώς, ο αγώνας είναι που μετράει, οπότε ακόμα υπάρχουν μερικές ευκαιρίες, για παράδειγμα στην εκκίνηση. Δε θα είναι εύκολος αγώνας, θα προσπαθήσω να πάρω τις ευκαιρίες μου.

 

Είμαστε έκπληκτοι που βρισκόμαστε τόσο μπροστά από τη Ferrari, αλλά την ίδια στιγμή είμαστε έκπληκτοι που βλέπουμε πόσο κοντά είναι η Red Bull. Πάντα έχουμε μία διαφορά απ’ όποιον είναι δεύτερος. Αυτό είναι εντυπωσιακό και χάρη στην ομάδα κάνουμε καλή δουλειά σε κάθε αγώνα για να λειτουργεί τέλεια το μονοθέσιο», ανέφερε ο Γερμανός.

 

Πηγή

 

Mε το Athenstimeout.gr στο Posidonio – Διεκδικήστε διπλές προσκλήσεις με ποτό!

Διαβαστε επισης

loading...