Home NEWS ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΕΩΣ 70% ΣΤΟ ΕΚΠΤΩΤΙΚΟ ΧΩΡΙΟ McARTHURGLEN ΑΠΟ 1 ΕΩΣ 15 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΕΩΣ 70% ΣΤΟ ΕΚΠΤΩΤΙΚΟ ΧΩΡΙΟ McARTHURGLEN ΑΠΟ 1 ΕΩΣ 15 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

0
331

Στο εκπτωτικό χωριό McArthurGlen, από 1 έως 15 Νοεμβρίου, ανανεώνουμε το στυλ μας, απολαμβάνοντας τις αγορές μας με εκπτώσεις έως 70% από τις αρχικές τιμές, και το shopping γίνεται μια γιορτή για όλους! Ο απόλυτος προορισμός shopping υποδέχεται το χειμώνα, με μοναδικές προτάσεις με την υπογραφή designer brands σε τιμές – έκπληξη, και μας επιφυλάσσει την απόλυτη αγοραστική εμπειρία.

 

Για τους λάτρεις του shopping οι εκπλήξεις δε σταματούν εδώ: Tην Κυριακή 5 Νοεμβρίου, τα εμπορικά καταστήματα του εκπτωτικού χωριού θα παραμείνουν ανοιχτά από τις 11:00 μέχρι τις 20:00, δημιουργώντας την τέλεια ημέρα για να αποκτήσουμε επώνυμα, μοναδικά κομμάτια για τη γκαρνταρόμπα αλλά και το σπίτι μας σε απίστευτες τιμές.

 

Στο εκπτωτικό χωριό McArthurGlen, μπορούμε να συνδυάσουμε τις έξυπνες αγορές μας για τη νέα σεζόν, με στιγμές χαλάρωσης στα εστιατόρια και καφέ του εκπτωτικού χωριού για όλη την οικογένεια!

 

Για περισσότερες πληροφορίες  μπορείτε να επισκεφθείτε το www.mcarthurglenathens.gr και το www.facebook.com/McArthurGlenAthens.