Home NEWS Εσύ μέχρι που θα έφτανες για να μην πληρώσεις έναν λογαριασμό; (video)

Εσύ μέχρι που θα έφτανες για να μην πληρώσεις έναν λογαριασμό; (video)

0
467

Κάποιοι άνθρωποι έχουν έρθει σίγουρα αντιμέτωποι με την στιγμή που ένας λογαριασμός έχει έρθει για εκείνους και έχουν καταλάβει ότι δεν μπορούν να τον πληρώσουν. Δεν είναι ποτέ ευχάριστη αυτή η στιγμή και σίγουρα φέρνει στην επιφάνεια άγχος για το πώς θα ξεφύγει ο εκάστοτε άνθρωπος από αυτή την δύσκολη κατάσταση. Μπορεί να συμβεί σε κάποιο εστιατόριο, μπαρ ή ακόμα και σε ένα ξενοδοχείο.

 

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να αντιμετωπίσετε την κατάσταση, παρόλα αυτά ένας άντρας από την Κίνα θεώρησε σωστό να το αποφύγει με έναν …. «οσκαρικό τρόπο». Όταν ο λογαριασμός έφτασε στο δωμάτιο που διέμενε, άνοιξε το παράθυρο του δωματίου του και προσπάθησε να χρησιμοποιήσει τα καλώδια προκειμένου να περάσει σε απέναντι κτίριο.

 

Το θέαμα απόλαυσε ο κόσμος που παρακολουθούσε με δέος από κάτω, σίγουρα πιστεύοντας ότι πρόκειται για κάποιο γύρισμα.

 

Να σημειωθεί ότι τα καλώδια από τα οποία κρεμάστηκε βρίσκονταν σε ύψος 60 μέτρων, και από ότι φαίνεται ο ίδιος δεν είχε στο βιογραφικό του ακροβατικά σαν εμπειρία καθότι δεν κατάφερε να περάσει απέναντι αλλά κόλλησε στην μέση.

 

Και ερχόμαστε εμείς να ρωτήσουμε… πόσα ήταν πια αυτά τα χρωστούμενα για τα οποία επιδόθηκε σε τέτοιου είδους ζογκλερικά κόλπα;;;