Home NEWS Έτσι κερδίζεις, κάνεις οικονομία στο ρεύμα και μειώνεις το λογαριασμό σου…

Έτσι κερδίζεις, κάνεις οικονομία στο ρεύμα και μειώνεις το λογαριασμό σου…

0
258

Για να μειώσει κανείς το λογαριασμό του ρεύματος, να κόψει κόστη από τη ΔΕΗ, ένας τρόπος και μάλλον ο πιο απλός τρόπος είναι να αλλάξει πάροχο. Όπως πιο παλιά με τον ΟΤΕ αλλά πολύ πιο απλά σήμερα!

 

Και αξιόπιστα! με την Elpedison.

 

Το δίκτυο ρεύματος ανήκει πια στον ΔΕΔΔΗΕ και τον ΑΔΜΗΕ και η ποιότητα ρευματοδότησης και αποκατάστασης των βλαβών είναι η ίδια και καλύτερη. Τώρα απλά αλλάζεις πάροχο και μειώνεις το λογαριασμό σου.

 

Καλό είναι να το κάνεις με μια εταιρεία που ήρθε για να μείνει. Η Elpedison έχει επενδύσει 500 εκατομμύρια ευρώ σε 2 εργοστάσια παραγωγής ηλεκτρικού ρεύματος. Παράγει ρεύμα και διαθέτει το ρεύμα σε νοικοκυριά και επιχειρήσεις.

 

Έτσι κερδίζεις, κάνεις οικονομία στο ρεύμα και μειώνεις το λογαριασμό σου. Δεν απαιτείται να αλλάξεις τις συνήθειές σου, να κρυώνεις, να βάζεις πλυντήριο τα βράδια και θερμοσίφωνα για λίγο μόνο. Καλό είναι να τα κάνεις και αυτά αν μπορείς αλλά με την Elpedison κερδίζεις έως 31% μείωση στο κόστος του ρεύματος.

 

Η προσφορά της Elpedison στο oikonomikorevma.gr εξασφαλίζει και πλήρη διαφάνεια στο λογαριασμό καθώς πληρώνεις 1€/μέρα και ξέρεις ακριβώς τι να περιμένεις. Τελικά είναι εύκολο να κάνεις οικονομία στο ρεύμα αρκεί να επικοινωνήσεις εδώ.