Home NEWS Ευχηθείτε «Χρόνια Πολλά» στον αγαπημένο σας πατέρα χαρίζοντας του το απόλυτο «The Gift To Give»

Ευχηθείτε «Χρόνια Πολλά» στον αγαπημένο σας πατέρα χαρίζοντας του το απόλυτο «The Gift To Give»

0
694

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, η τρίτη Κυριακή του Ιουνίου είναι αφιερωμένη στον πατέρα! Γιατί μπορεί η γιορτή της μητέρας να είναι η πλέον γνωστή, ωστόσο έχει και ο κάθε μπαμπάς μια συγκεκριμένη ημέρα του χρόνου την τιμητική του, που μας μεταφέρει σε ένα ταξίδι αναμνήσεων με μια αίσθηση νοσταλγίας και χαράς και πρωταγωνιστή τις στιγμές που ζήσαμε μαζί του.

 

 

Λίγες ημέρες πριν την ξεχωριστή αυτή ημέρα που φέτος γιορτάζεται την Κυριακή 17 Ιουνίου, το Johnnie Walker μας καλεί να αναλογιστούμε τι αξίζει να προσφέρουμε σε έναν άνθρωπο που οφείλουμε τόσα και έρχεται να μας υπενθυμίσει πως η Ημέρα του Πατέρα συνιστά την καλύτερη ευκαιρία για εκλεκτά δώρα που εκφράζουν ένα μεγάλο ευχαριστώ για την απέραντη φροντίδα, αγάπη και συμβολή του.

 

 

Εξάλλου, η ίδια η ιστορία του εκλεκτού Οίκου αποτελεί μνεία για τη τη σημασία της πατρότητας και τον τρόπο με τον οποίο οι αξίες, όταν περνούν από γενιά σε γενιά, δημιουργούν το θαύμα της εξέλιξης. Μια ιστορία που μας γυρνά πίσω στο 1820. Τότε που ο John Johnnie Walker, άρχισε να πουλά στο παντοπωλείο του, σε ένα χωριό της Σκωτίας, το ουίσκι που κατάφερε να γίνει, χάρη στον γιο του Αλέξανδρο Walker και τον εγγονό του AlexanderWalker II, ένα από τα πιο δημοφιλή ποτά παγκοσμίως και ένα εκλεπτυσμένο δώρο για τις αξιομνημόνευτες στιγμές μας.

 

 

Γιορτάστε και εσείς αυτή τη μοναδική ημέρα με την επιτομή του σκωτσέζικου blended ουίσκι και μοιραστείτε μια μοναδική εμπειρία απόλαυσης με τον αγαπημένο σας μπαμπά. Εξάλλου τα πιο όμορφα δώρα είναι αυτά που μοιραζόμαστε.

 

Εξερευνήστε τον κόσμο των εξαιρετικών σκωτσέζικων ουίσκι του Οίκου Johnnie Walker, ανακαλύψτε την ετικέτα που σας ταιριάζει και αναζητήστε τα επιλεγμένα σημεία πώλησης στο https://www.johnniewalker.com/el-gr/

 

#JohnnieWalker

 

#TheGiftToGive

 

Λίγα λόγια για το Johnnie Walker

Το Johnnie Walker αποτελεί την κορυφαία μάρκα Scotch Whiskey παγκοσμίως, που απολαμβάνουν άνθρωποι σε περισσότερες από 180 χώρες σε όλο τον κόσμο. Από την εποχή του ιδρυτή του, John Walker, έξι γενιές εξειδικευμένων Master Blenders έχουν πρωτοπορήσει και δημιουργήσει τολμηρές νέες γεύσεις που έχουν μετατρέψει μια μικρή σκωτσέζικη επιχείρηση που ιδρύθηκε το 1820, σε μια διεθνή επιχείρηση που ουίσκι  που εμπορεύεται τα πιο αυθεντικά και iconic whiskeys. Η σημερινή σειρά των βραβευμένων ουίσκι περιλαμβάνει το Johnnie Walker Red Label, το Black Label, το Double Black, το Green Label, το Gold Label Reserve, το Aged 18 Years και το Blue Label. Συνολικά αντιπροσωπεύουν περίπου 19 εκατομμύρια φιάλες που πωλούνται ετησίως (IWSR, 2016), καθιστώντας το Johnnie Walker το πιο δημοφιλές εμπορικό σήμα Scotch Whiskey στον κόσμο.

 

Σχετικά με τη Diageo Hellas

 

Η DIAGEO είναι κορυφαία εταιρεία premium αλκοολούχων ποτών στην Ελλάδα και τον κόσμο. Το όνομα Diageo προέρχεται από την συνένωση δύο λέξεων: από τη Λατινική λέξη Dia που σημαίνει ημέρα και την λέξη Geo που προέρχεται από την Ελληνική γαία. Το όνομα μας αντικατοπτρίζει το όραμα της εταιρίας «Γιορτάζουμε τη ζωή, κάθε ημέρα, σε όλη τη γη, υπεύθυνα». Στην Ελλάδα, η Diageo διακινεί μία μεγάλη σειρά σημάτων, που κατέχουν κορυφαία θέση στην εκάστοτε κατηγορία και σε κάθε περίσταση κατανάλωσης. Τα whiskies Johnnie Walker, Haig, Dimple, Cardhu και τα Classic Malt, η Smirnoff Vodka, το Gordon´s Gin, το Baileys Creamy liqueur, η Ursus και η σαμπάνια Veuve Clicquot, είναι μερικά από τα δημοφιλή σήματα που εμπορεύεται η Diageo Hellas στην χώρα μας. Η Diageo μεταξύ άλλων θέτει την μετρημένη κατανάλωση των αλκοολούχων ποτών στο επίκεντρο της δράσης της όπως εκφράζεται και στο όραμά της, από τη λέξη «υπεύθυνα».