HomeNEWSGift Bags χιλιάδων δολαρίων και Όσκαρ... Όποιο και να σηκώσουν κερδισμένοι βγαίνουν!...

Gift Bags χιλιάδων δολαρίων και Όσκαρ… Όποιο και να σηκώσουν κερδισμένοι βγαίνουν! Με τέτοια δώρα και να μην το πάρουν…

Και σαν πρώτο παράδειγμα μας έρχεται πάντα ο Leo αν και πέρσι μετά από πολυτετή «μάχη» το σήκωσε το αγαλματίδιο. Αλλά και τις άλλες χρονιές που δεν το κέρδιζε, αν δείτε το τι απολάμβανε μόνο και μόνο ως υποψήφιος…Ε δεν την έπαιρνε και βαριά την αποτυχία..

 

Λίγο πριν την φετινή απονομή, όπως κάθε χρόνο, ανακοινώνεται το περιεχόμενο των gift bags που λαμβάνουν οι υποψήφιοι στις κατηγορίες Α και Β Αντρικού και Γυναικείου Ρόλου, αλλά και όλοι οι υποψήφιοι στην κατηγορία της καλύτερης σκηνοθεσίας, ασχέτως του αν κερδίσουν.

 

Έτσι λοιπόν φέτος έχουμε ένα ωραιότατο πακέτο υπερπολυτελών διακοπών. Συγκεκριμένα θα κερδίσουν ένα 6ήμερο ταξίδι σε υπερπολυτελές resort στη Χαβάη αξίας 12 000 δολαρίων, ένα τριήμερο στο  Grand Hotel Tremezzo στη λίμνη Κόμο στην Ιταλία (η βραδιά κοστίζει πάνω από 1200 δολάρια) ενώ θα μπορούν να ταξιδέψουν με τη συντροφιά τους και να περάσουν ένα ολόκληρο τριήμερο στο  Lost Coast Ranch στην Καλιφόρνια, η ενοικίαση του οποίου κοστίζει πάνω από 20.000 δολάρια.

 

Εκτός από ταξίδια, οι τυχεροί θα απολαύσουν και πολλά προϊόντα και υπηρεσίες ομορφιάς και fitness, όπως τη δωρέαν προμήθεια του καλλυντικού Oxygenetix για 10 χρόνια , ένα δώρο που κοστίζει σχεδόν 50.000 δολάρια, χάπια αδυνατίσματος Hydroxycut Platinum, προϊόντα όπως το Dandi Patch, ένα τσιρότο που υπόσχεται πως εξαφανίζει τον ιδρώτα από τις μασχάλες και 10 συνεδρίες γυμναστικής με την personal trainer Alexis Seletzky.

 

Η λίστα με τα δώρα περιλαμβάνει ακόμα και tech προϊόντα όπως το Oomi, μια συσκευή που σου επιτρέπει να ελέγχεις τις ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές στο σπίτι και το PolarLoop 24/7  ένα ηλεκτρονικό μπρασελέ.

 

Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, υπάρχουν και δεκάδες άλλα μικροδωράκια, από “υγιεινά” ποπ κορν, γλυφιτζούρια από βότανα, μπάρες πρωτεΐνης κ.ά.

 

Θα σας πέσει το ποπ κορν από τα χέρια! Το Horrorant Film Festival επιστρέφει!

Κολωνάκι το «αριστοκρατικό»… Το success story πίσω από μία γειτονιά που ξεκίνησε από τα αλώνια για να καταλήξει στα.. σαλόνια!

Διαβαστε επισης

loading...