Home NEWS Γιώργος Γιασεμής: Ποια διάσημη τραγουδίστρια ταξίδεψε για χάρη του στη Θεσσαλονίκη (εικόνες)

Γιώργος Γιασεμής: Ποια διάσημη τραγουδίστρια ταξίδεψε για χάρη του στη Θεσσαλονίκη (εικόνες)

0
391

Μια ιδιαίτερη σχέση έχει γεννηθεί μεταξύ τους που μετράει πολλά χρόνια. Η γνωριμία τους έγινε όταν εκείνος αποδέχτηκε την πρόσκλησή της να ερμηνεύσουν ένα ντουέτο το «Ξαφνικά» που αποτέλεσε ένα από τα μεγαλύτερα hit στη Βουλγαρία. Έκτοτε ο Γιώργος Γιασεμής και η διάσημη Βουλγάρα τραγουδίστρια Ανέλια, έγιναν αχώριστοι, σε σημείο οι φήμες να τους θέλουν και ζευγάρι.

 

 

Ο τραγουδιστής επισκέπτεται αρκετά συχνά τη Βουλγαρία όπου είναι ο μόνος Έλληνας που έχει υπογράψει συμβόλαιο με τη μεγαλύτερη εκεί δισκογραφική εταιρία, με τα τραγούδια του που διασκευάζονται στη γλώσσα τους να «σαρώνουν» όπως και εκεί live εμφανίσεις του.

 

 

Η Ανέλια όμως πριν από λίγες μέρες του ετοίμασε ταξίδι έκπληξη στην Ελλάδα, όπου αφού τον απόλαυσε το βράδυ στα «Μamounia live» της Θεσσαλονίκης όπου σκίζει, την επόμενη μέρα έφυγαν για Χαλκιδική όπου απόλαυσαν τον ήλιο, τη θάλασσα ενώ της έμαθε και το αγαπημένο του θαλάσσιο σπορ, το τζετ σκι.

 

 

Μιλώντας σε καθημερινή εφημερίδα για τη σχέση τους,ο Γιώργος Γιασεμής στην ερώτηση για το αν είναι ζευγάρι ή μόνο συνεργάτες, απάντησε ως εξής: ««Γενικότερα δεν θα ήθελα να μιλήσω για τα προσωπικά μου. Θα ήθελα να μένουν μόνο σε εμένα». Σύμφωνα με πληροφορίες ο Γιώργος Γιασεμής και η Ανέλια είναι στην τελική ευθεία των υπογραφών με μεγάλη δισκογραφική εταιρία όπου θα κυκλοφορήσουν και στην Ελλάδα το «Ξαφνικά», μαζί και με άλλα νέα τραγούδια.