HomeNEWSGlamorous πρεμιέρα απόψε για τον Φώτη Σεργουλόπουλο με λαμπερούς καλεσμένους από Αμερική!

Glamorous πρεμιέρα απόψε για τον Φώτη Σεργουλόπουλο με λαμπερούς καλεσμένους από Αμερική!

Πρεμιέρα απόψε για Φώτη Σεργουλόπουλο και δεν θα μπορούσε να λείπει από το πλευρό του καλού της φίλου η Patricia Field. Η γνωστή σχεδιάστρια και στυλίστρια όπως ήταν φυσικό, ταξίδεψε από την Αμερική για να δει και να διαπιστώσει από κοντά αν «Ο Αη Βασίλης είναι λέρα».

 

Χαλαρή όπως πάντα και προσγειωμένη, η Patricia Field απόλαυσε μια ήσυχη βραδιά πριν την πρεμιέρα σε ένα γεύμα με λίγους και καλούς φίλους στο «στολίδι» της Κηφισιάς, την γαλλική γωνιά που έχει δημιουργήσει ο γνωστός ηθοποιός και παρουσιαστής και ακούει στο όνομα Artisanal.

 

 

O Φώτης Σεργουλόπουλος καλωσόρισε την  «Θεά» όπως γράφτηκε, και ανέβασε στιγμιότυπα από την «συνάθροιση» δείχνοντας το χαλαρό πνεύμα που επικρατούσε. Δεν περιμέναμε άλλωστε τίποτε λιγότερο..

 

Και μετά από ένα γερό και γευστικό γεύμα, καιρός για θέατρο.

 

Η δημοφιλής μαύρη κωμωδία του γαλλικού θιάσου Le Splendid –«Le Père Noël est une ordure» η οποία έκανε πρεμιέρα στη σκηνή το 1979 και τρία χρόνια μετά, το 1982, μεταφέρθηκε στη μεγάλη οθόνη από τον Ζαν-Μαρί Πουαρέ έρχεται για δεύτερη φορά στα αθηναϊκά θεατρικά δρώμενα. Πρώτη φορά την απολαύσαμε στα μέσα της δεκαετίας του 1990 σε διασκευή των Ρέππα – Παπαθανασίου υπό την σκηνοθεσία του  Κώστα Αρζόγλου με τους Χρήστο Χατζηπαναγιώτη και Υρώ Μανέ στο θέατρο Αποθήκη. Χρόνια μετά, το ίδιο σκηνοθετικό δίδυμο αναλαμβάνει να παρουσιάσει την κωμωδία με κάποιες μικροαλλαγές στο σενάριο στο θέατρο Βέμπο.

 

Αυτή την φορά στους πρωταγωνιστικούς ρόλους θα έχουμε τους Φώτη Σεργουλόπουλο, Χρήστο Σιμαρδάνη, Κώστα Ευριπιώτη, Τζόυς Ευείδη και Άννα Κουρή.

Image result for αη βασιλης ειναι σκετη λερα

 

Μην το χάσετε!!!!

 

10 χρόνια Wikileaks, 10 χρόνια αποκαλύψεις…

Τα βραβεία των φετινών Νυχτών Πρεμιέρας

Διαβαστε επισης

loading...