HomeNEWS«Γλυπτική σώματος», τώρα και στην Ελλάδα, με την επαναστατική Lipo 4D

«Γλυπτική σώματος», τώρα και στην Ελλάδα, με την επαναστατική Lipo 4D

Ολοένα και περισσότερο σήμερα δίνουμε προτεραιότητα στη βελτίωση της φυσικής μας κατάστασης, μέσω της άθλησης και της προσεγμένης διατροφής. Συχνά όμως, το αισθητικό αποτέλεσμα δεν είναι αντάξιο των προσπαθειών μας. Το πρόβλημα αυτό έρχεται να επιλύσει μια προηγμένη διαδικασία λιποαναρρόφησης, που στοχεύει στο σμίλεμα του σώματος, αφαιρώντας το περιττό λίπος από συγκεκριμένα σημεία, τονίζοντας τη γράμμωση του σώματος και βελτιώνοντας αισθητά τις αναλογίες.

 

Η νέα τεχνική, η οποία μέχρι πρότινος εφαρμοζόταν μόνο στο εξωτερικό, εφαρμόζεται πλέον αποκλειστικά στην χώρα μας, από το Δρ. Αθανάσιο Αθανασίου και ακούει στο όνομα Lipo 4D. Επιτρέπει, ταυτόχρονα με τη λιποαναρρόφηση, τη δημιουργία γραμμώσεων και καμπύλων σε όλο το σώμα, καθώς και τη φυσική προβολή των μυών και τη φυσική κίνηση των μυϊκών ομάδων. Το λίπος αφαιρείται προσεκτικά, το σώμα σμιλεύεται με λιπογλυπτική, εγχέοντας λίπος εκεί όπου είναι απαραίτητο.

 

Η υπηρεσία Lipo 4D παρέχεται από το ABH Medical Group με τις πλέον σύγχρονες επιστημονικές μεθόδους πλαστικής χειρουργικής. Είναι ιδανική για γυναίκες και για άνδρες που επιθυμούν ένα αποτέλεσμα μόνιμο και εντυπωσιακό!

Κανονίστε σήμερα κιόλας μια επίσκεψη για να ενημερωθείτε σχετικά με την τεχνική αυτή, τηλεφωνώντας στο…..

 

Έχετε νιώσει ποτέ ότι αξίζετε ένα αθλητικό σώμα, αλλά όσο σκληρά κι αν γυμνάζεστε, το αποτέλεσμα δε σας ικανοποιεί; Αν ναι, με την τεχνική LIPO 4D μπορείτε πια να βρείτε αυτό που ψάχνετε.

Διαβαστε επισης

loading...