HomeNEWSΧαοτική η κατάσταση στην Αθήνα με τους πρόσφυγες! Εικόνες + Βίντεο

Χαοτική η κατάσταση στην Αθήνα με τους πρόσφυγες! Εικόνες + Βίντεο

Μανάδες, γέροι και παιδιά κατέφτασαν στην Αθήνα με την Πολιτεία να είναι απούσα για άλλη μια φορά.  Τα κέντρα υποδοχής σε Ελαιώνα, Ελληνικό, Σχιστό «Πλημμύρισαν» με την Αθήνα να βρίσκεται για ακόμη μια φορά μπροστά σε μία απέραντη τραγωδία.

Χαρακτηριστικό είναι πως στα νησιά υπάρχουν καθημερινά αφίξεις χιλιάδων μεταναστών, οι οποίοι με τη σειρά τους μεταφέρονται στον Πειραιά ο επόμενος τους προορισμός, που είναι η Ειδομένη για να συνεχίσουν το ταξίδι προς Ευρώπη έχει κλείσει. 

Πρωτοφανείς ήταν όμως και οι σκηνές που ζήσαμε χθες με τους απελπισμένους μετανάστες να βρίσκονται κατά χιλιάδες στην εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας, είτε λόγω των αγροτικών μπλόκων, είτε λόγω των αστυνομικών μπλόκων που τους σταματούσαν για ελέγχους.

Το πρωί έφτασαν 1.700 πρόσφυγες και μετανάστες, και αν και δεν έγινε διαλογή, λίγο πριν τις 9 το πρωί βρίσκονταν στο λιμάνι του Πειραιά μόλις 100 άτομα, αφού οι υπόλοιπο είτε με τον ηλεκτρικό, είτε με ταξί εξαφανίστηκαν προς άγνωστη κατεύθυνση. Πολλοί από αυτους κατευθύνθηκαν προς την πλατεία Βικτωρίας όπου και εκεί τις τελευταίες ημέρες έχει γεμίσει από πρόσφυγες και μετανάστες. 

 

 

Μπλακ άουτ & στην Αθήνα με τους πρόσφυγες-Δεν φεύγουν πούλμαν για Ειδομένη

 

 

Διαβαστε επισης

loading...